Gittigidiyor'da Logitech F310 119 TL'ye satılıyor ve bu satıcı MediaMarkt diye gösteriliyor. MediaMarkt'ın kendi sitesinde Logitech F310'a baktığımda ise 169 TL gösteriliyor. Gittigidiyor'dan alsam sorun yaşar mıyım? Son 3 ürün kalmış.
Ben şu Monster'ın Pusat Pro kablosuz gamepad'ini almayı düşünüyorum. Bu kablosuz istersen bunu düşünebilirsin. Nasıl bilmiyorum ama güzel bir şeye benziyor.
Ben şu Monster'ın Pusat Pro kablosuz gamepad'ini almayı düşünüyorum. Bu kablosuz istersen bunu düşünebilirsin. Nasıl bilmiyorum ama güzel bir şeye benziyor.
F310 almayın derim. Biraz daha biriktirip gerçek rahatlığı yaşamak için Xbox One Controller alırsınız. Monster Pusat Pro'da bildiğim kadarıyla kalitesiz.
F310 almayın derim. Biraz daha biriktirip gerçek rahatlığı yaşamak için Xbox One Controller alırsınız. Monster Pusat Pro'da bildiğim kadarıyla kalitesiz.
E-Ticaret sitesinde çalışıyorum. Bizimde N11&GittiGidiyor mağazalarımız var. Mantıken orada satılanın daha pahalı olması gerekli evet. Ama bazen N11&GittiGidiyor kampanya yapabiliyor. Fiyat daha ucuz olabiliyor.