Gittigidiyor'dan Logitech F310 almak

UmuDi

Hectopat
Gittigidiyor'da Logitech F310 119 TL'ye satılıyor ve bu satıcı MediaMarkt diye gösteriliyor. MediaMarkt'ın kendi sitesinde Logitech F310'a baktığımda ise 169 TL gösteriliyor. Gittigidiyor'dan alsam sorun yaşar mıyım? Son 3 ürün kalmış.

Ben şu Monster'ın Pusat Pro kablosuz gamepad'ini almayı düşünüyorum. Bu kablosuz istersen bunu düşünebilirsin. Nasıl bilmiyorum ama güzel bir şeye benziyor.

Sosyalde bir konuda bu ürünü almamanız gerektiğini anlatıyorlardı. Ben de okumuştum ve çok kalitesiz olduğunu anladım. Bu yüzden ben de önermiyorum.

Linki atabilir misiniz ?
Logitech F310 940-000138 Gamepad Oyun Kolu - GittiGidiyor Link bu
Kablosuz gamepad kullanmak istemiyorum ya

F310 almayın derim. Biraz daha biriktirip gerçek rahatlığı yaşamak için Xbox One Controller alırsınız. Monster Pusat Pro'da bildiğim kadarıyla kalitesiz.

F310 almayın derim. Biraz daha biriktirip gerçek rahatlığı yaşamak için Xbox One Controller alırsınız. Monster Pusat Pro'da bildiğim kadarıyla kalitesiz.
Bütçem ancak F310'a yeterli. F310'un fiyatına yakın kaliteli bir gamepad biliyorsan onlardan önersen daha iyi olur

Takıldığım konu kendi sitesindeki fiyatıyla neden farklı? Tedirginim ürün bozuk çıkar diye

E-Ticaret sitesinde çalışıyorum. Bizimde N11&GittiGidiyor mağazalarımız var. Mantıken orada satılanın daha pahalı olması gerekli evet. Ama bazen N11&GittiGidiyor kampanya yapabiliyor. Fiyat daha ucuz olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…