U UmuDi Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 15 2 Şubat 2019 #11 n4than dedi: E-Ticaret sitesinde çalışıyorum. Bizimde N11&GittiGidiyor mağazalarımız var. Mantıken orada satılanın daha pahalı olması gerekli evet. Ama bazen N11&GittiGidiyor kampanya yapabiliyor. Fiyat daha ucuz olabiliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman siparişi veriyorum artık. İnşAllah sorun çıkmaz
n4than dedi: E-Ticaret sitesinde çalışıyorum. Bizimde N11&GittiGidiyor mağazalarımız var. Mantıken orada satılanın daha pahalı olması gerekli evet. Ama bazen N11&GittiGidiyor kampanya yapabiliyor. Fiyat daha ucuz olabiliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman siparişi veriyorum artık. İnşAllah sorun çıkmaz
n4than Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 546 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Şubat 2019 #12 UmuDi dedi: O zaman siparişi veriyorum artık. İnşAllah sorun çıkmaz Genişletmek için tıkla... Son birkaç adet kalmış. Alın derim.
UmuDi dedi: O zaman siparişi veriyorum artık. İnşAllah sorun çıkmaz Genişletmek için tıkla... Son birkaç adet kalmış. Alın derim.