kaanimo Hectopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 55 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2016 #11 Alperen Cıngıl dedi: Türkiye'ye gemi ile gelebiliyor. Burada Türkiye'ye gelebileceği yazıyor. "Ship To Turkey" ama pro modeli değil. Genişletmek için tıkla... Yalnız gemi anlamında değil "Ship". Kargo anlamında, uçakla, arabayla geliyor
Alperen Cıngıl dedi: Türkiye'ye gemi ile gelebiliyor. Burada Türkiye'ye gelebileceği yazıyor. "Ship To Turkey" ama pro modeli değil. Genişletmek için tıkla... Yalnız gemi anlamında değil "Ship". Kargo anlamında, uçakla, arabayla geliyor
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 28 Şubat 2016 #12 O cümlenin gemi olduğunu kim söyledi ? O cümle Türkiye'ye gelebildigini açıklıyor.
kaanimo Hectopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 55 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2016 #13 Siz. Biliyorum Türkiye'ye gelebiliyor anlamında olduğunu. Ben sadece "Ship" gemi anlamında değil, taşıma anlamında olduğunu yazdım.
Siz. Biliyorum Türkiye'ye gelebiliyor anlamında olduğunu. Ben sadece "Ship" gemi anlamında değil, taşıma anlamında olduğunu yazdım.