Gittigidiyor'dan satış yapmak

Makaleler
8
Elimde i5 2500 ve 350W PSU'lu boş kasa var. Kaç aydır satılmıyorlar ben de Gittigidiyor'da ilan vermeye karar verdim. İlk ilanım olacak.
  • Bir ücret vermem gerekecek mi ilan için veya satış sonrası ödemeyi almak için?
  • Alıcıya belli bir süre garanti vermem gerekli mi?
  • Alıcının iade etme hakkı var mı? (İkisi de sorunsuz, keyfine göre iade etsin istemiyorum)

%10 komisyon bedeli var sadece ve ikinci el olduğu için garanti vermene gerek yok.
Gittigidiyor Mağazası Ne Kadar Sürede Açılabilir?
Mağaza açmak için bir başvuru yaptıktan sonra, bilgilerinizin doğrulu ve mağaza isminizin uygunluğu kontrol edildikten sonra, kullanıcılara bir doğrulama e-postası gönderilir ve sonrasında da kullanıcılar mağazalarını kullanmaya başlayabilirler.
Gittigidiyor'da Mağaza Açmadan Satış Yapılır mı?
Bir mağaza açmadan ve abonelik planı seçmeden de Gittigidiyor üzerinden satış yapabilirsiniz. Ancak ücretsiz mağaza modelinde aylık olarak sadece 10 adet listeleme hakkınız bulunuyor.

Buradan ikinci el ilan kategorisine aç bakalım PSU'nun markasına göre belki ben alırım.

İşlemciyi de koy. Bir de o kasa için 150TL fazla 250W + boş kasayı 20-30TL ye alıyorum ben en kötü 50.

Pazarlıksız 90TL diye koy sat elinden çıksın. İşlemciyi de pazarlıksız 250TL ye koy elinden çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…