GittiGidiyor'dan Telefon Alınır mı?

Gittigidiyor güvenilir de satıcı güvenilir mi ona dikkat etmek lazım
Edit : Hiç yorum göremedim ve telefon yenilenmiş bir telefon bence başka satıcılara bakın.

mağaza yeni gibi duruyor, tartışılır, hiç yorum veya değerlendirme almamış ve telefonlarda yenilenmiş telefonlar, bence başka satıcılara bakın. O fiyatlara mi note 7 bakabilirsiniz.

Arkadaşlar Gittigidiyor'dan telefonlara bakıyorum, güvenilir mi bilmiyorum. Sizin yorumunuz ne olur?

Telefon:

Ben olsam almazdım. Hem satıcı bilgilerine baktığınızda, daha dün kayıt yaptırmış. Pek güvenemedim açıkcası.

Satıcı bozgunluk yapsa site her zaman satıcının tarafını tutar. Satıcısını hepsiburada olmak şartı ile hepsiburada.com, vatanbilgisayar, mediamarkt gibi siteleri öneririm. Riske girmekten başka çare yoksa eğer satıcı yorumlarına ve puanına bakarak karar ver. 1 tane ürün satmış oda kendisi almıştır, buradan bir şey alırsan %50 sakata gelirsin onu söyleyeyim. Yenilenmiş ürün olduğu içinde sıkıntı olur. Aracı sitelerden bir şey almayın, onlar her zaman satanı tutar. Ufak tefek şeyler dışında böyle yerlerden bir şey alınmaz. Alacaksan eğer %100 profil olsun ve 5000 pozitif satışı olsun.

Yenilenmiş ürünler tamir görmüş ya da iadesi alınmış vs ürünler oluyor. Almanızı önermem.
Gittigidiyor güvenilir de satıcı güvenilir mi ona dikkat etmek lazım.
Kesinlikle dikkat etmeniz gereken satıcının güvenirliği. %100 puana sahip satıcıdan ürün aldım, bir aksamı sorunlu geldi. Satıcıyla iletişime geçtim, gittigidiyor ile görüştüm hala sorunum çözülmedi. THH'de aylardır savunmasını bekliyoruz :)

Genel olarak GittiGidiyor bana güven vermiyor nedense. Çok büyük bir karmaşaya sahip. Sıfır ürün 2.el ürün hepsi bir arada satılıyor ve müşterinin urun yorumu kısmını hala bulabilmis değilim yıllardır. Ben tercih etmedim etmeyeceğim. Ayrıca linkde yenilenmiş yazıyor telefon için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı