Windows 10 Pro 2020 Son Sürüm Lisans Key en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Windows 10 Pro 2020 Son Sürüm Lisans Key incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Memnuniyet %100. Bana da güvenilir geldi. Sizce alınır mı?
Yanlış bilmiyorsam bunlar resmi olmayan lisans anahtarları.
Tabii ki kullan sorun çıkartmaz ama resmi olmadığını bil.
Bu arada çok düşük de olsa yakalanma ihtimalin var yani paran boşa gidebilir ama Gittigidiyor bu işte yardımcı olur.
Ben Gittigidiyor'dan aldım hiçbir sorun yaşamadım. (3 aydır kullanıyorum 15 liralık Key'i. Bütün güncellemeler geliyor, performans vs hiçbir sorun yok.)
Selam dostum. Şimdi yorumlarına baktım. Herkes memnun. Bence alabilirsin gibi duruyor. Zaten Gittigidiyor ödeme koruma sistemi var. Sıkıntı olursa onu devreye sokarsın.
Windows 10 Pro 2020 Son Sürüm Lisans Key en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Windows 10 Pro 2020 Son Sürüm Lisans Key incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Memnuniyet %100. Bana da güvenilir geldi. Sizce alınır mı?
Windows 10 lisansı Microsoft´un sitesinde 1.300 ₺, 1.800 ₺ gibi fiyatlarla satılıyor. 10 ₺, 20 ₺ gibi fiyatlarla satan kişilerin bu keyleri nereden ve nasıl elde ettikleri meçhul. Bu yüzden fazla güvenmenizi önermem.
Windows 10 lisansı Microsoft´un sitesinde 1.300 ₺, 1.800 ₺ gibi fiyatlarla satılıyor. 10 ₺, 20 ₺ gibi fiyatlarla satan kişilerin bu keyleri nereden ve nasıl elde ettikleri meçhul. Bu yüzden fazla güvenmenizi önermem.
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.