Gittigidiyor'dan Zenfone 2 Almak

kerimkya

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Şu günlerde Asus Zenfone 2 almayı düşünüyorum. Ancak daha telefonun 32 gb modeli Vatan Bilgisayar , Teknosa gibi büyük alışveriş sitelerine gelmemişken gittigidiyor.com da bulunmakta. Ve kullanıcının alışverişlerinde %97 olumlu puan almış. Sizce bu ürün sahte olabilir mi ? Bir kaç gün daha beklemeli miyim ? Teşekkürler .
Asus Zenfone 2 Ze 551ml 4gb Ram 32gb Hafiza GittiGidiyor'da 175279974

upload_2015-6-28_15-33-55.png

Sıkıntı yaşamaz'sın zaten yaptığın ödemeler adamın hesabına gitmiyor sitenin havuzuna düşüyor. Ürünün eline geçtiğin de sen onayladıktan sonra para satıcının hesabına geçiyor.

Asus Türkiye garantisi yazmıyor büyük ihtimalle yurt dışından bir ülkeden getirtilmiş tek eksiğin o olur diye düşünüyorum senin kararın zaten bu kadar beklemişken biraz daha bekleyip Asus Türkiye garantili almanı tavsiye ederim ben.

Asus Türkiye garantisi yazmıyor büyük ihtimalle yurt dışından bir ülkeden getirtilmiş tek eksiğin o olur diye düşünüyorum senin kararın zaten bu kadar beklemişken biraz daha bekleyip Asus Türkiye garantili almanı tavsiye ederim ben.

Ürün açıklamasında Garanti Geçerlilik Yeri : Türkiye yazıyor ?

Zaten genellikle yurt dışından telefon getirilir ve burada çalışan garanti firmalarıyla anlaşılır böyle satıcılar tarafından. Asus Türkiye tarafından garantili değildir diyorum , yani aldığınız zaman bu aldığınız kişiyle muhatap olacaksınız ASUS ile değil. Aşağıda zaten ürün sevkine 30 Haziran'da başlanılacağı yazılıyor belki de şu an telefonlar yolda ve Asus E-Shop'a da gelicekler benim tavsiyem beklemeniz siz bilirsiniz yine de.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı