Gittiğim lisenin OBP'si düştü

Twexy

Decapat
Benim OBP 91.8 ama gittiğim lise 90'dı bu sene 87'ye çekti puanimin yetmediği ve komşu kayıt olduğu için yazamadığım lise vardı o da 90 olmuş. (93'ten düştü) arada yaklaşık 2 buçuk puan var annem falan gittiğin yer iyi hem kalabalık da değil kal dedi. Ne yapayım? (gittiğim yer 780, 90'la alan ise 1610 kişi) 2 buçuk puan fark eder mi?

Kendi okulunda kalman en mantıklısı 2.5 puan falan çok onemli degil. Ben zamaninda LGS'den 439 falan almıştım. Kendi puanım 15 20 puan altında okula gittim. Okulundaki kişi sayısıda öbür okula göre çok çok iyi kal bence.

Ne olarak fark eder hocam, kalite mi? Aman aman farklar yok, öğrencilerde neredeyse aynı olacak. Sadece müdürlerin mentalitesine göre farklı şeyler olabilir. Liseler genel olarak benzerdir hocam. Gittiğinizde göreceksiniz ortaokulun tıpatıp devamı.

Teşekkürler tavsiyeniz için.

Bence kal o kadar puandan bir şey olmaz diye düşünüyorum benim gittiğim lisede 1 sınıf almıştı 96 puandan sonraki sene 84e düşmüştü şimdi de 83e düşmüş bu kadar fark olunca sıkıntı olabiliyor ama 2 3 puan sıkıntı yapmaz.

Evet arkadaşım 92 ile alan okula gitmişti 93 OBP ile bu sene 80'e çekti okul nakil aldırmaya çalışıyordu teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…