Öncelikle "psikiyatriğe" değil "psikiyatriye" olacak, ayrıca "ekonomi konuların da" değil "ekonomi konularında" onun doğru yazı mıdır? Bence psikiyatriye gitmeden önce bir Türkçe hocasına gözükmeniz lazım.
Evet, kesin iddiadır. O yüzden 5 tane bakan çıkıp açıklama yaptı. Hepsinin açıklaması da ayrı ayrıydı. Ekonomi hakkında gram bilgin yok, bilgin varmış gibi konuşma bari.
Şey rahip Brunson olayı da iddia değil mi? Ekonominin 14 günde çökmesi de iddia zaten. "AKP savunucusu değilim ama" diyenler neden hep aynı? Savunuyorsan "savunuyorum" diyebilirsin.
İyi ki eski taş devrinde doğmamışız, yoksa ateşsiz ne yapardık? Krizlere girerdik. Hayatımda bu kadar saçma bir düşünce görmemiştim, sayende şahit oldum. Teşekkürler hocam.
Şey rahip Brunson olayı da iddia değil mi? Ekonominin 14 günde çökmesi de iddia zaten. "AKP savunucusu değilim ama" diyenler neden hep aynı? Savunuyorsan "savunuyorum" diyebilirsin.