Giydiğiniz kıyafet markası

Genelde ya pazar ya da LC, Defacto malı giyiyorum. Marka olmasına gerek yok düzgün ve kaliteli olması yeterli.
Evet ama zenginlerin olduğu yerlere giderken güzel oluyor ehehehe ama özellikle çakma cuggi giyerim hemen bozulur ama çok giymediğim için np. bu arada çakma airpods var kulağımda

Ürün malzemesi iyi olduktan sonra marka tercih etmiyorum. Öğlen Dr. Martens botlarını giydim şimdi altımda pazardan 15 TL'ye aldığım pamuklu eşofman altı var.

Buradan herkese önerim pantolon, eşofman, t-shirt vb. alıyorsanız her zaman %100 pamuk olsun. Polyester gibi petrol ürünlerinden uzak durun, vücudunuza temas etmesin markası ne olursa olsun.

Neden temas edince radyasyon mu kapıoz

Ben klasik çarşı dükkanından aldığım kıyafeti giyiyorum. Kıyafet, ayakkabı, süs, parfüm vs. bunlar benim için değerli değildir.

Neden temas edince radyasyon mu kapıyoruz.

Sentetiktir ve kötüdür. Pamuk hem rahat ettirir, cilde nefes aldırır hem de sağlıklıdır. Polyesterin zararlarını şuradan okuyabilirsin.
Polyester satın alabileceğiniz en tehlikeli kumaştır. Polyester naylon ve plastikten elde edilir. Derinin hava almasını önler. Polyester ve naylon kumaşlar gribal enfeksiyonlara davetiye çıkarmakla birlikte, çeşitli cilt hastalıklarına ve kadın hastalıklarına sebep olabilir. Hayvanlar üzerinde yapılan bir araştırma, polyester iç çamaşırlarının sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüşlere sebep olduğunu göstermiştir. Benzer çalışmalar insanlar ve fareler üzerinde de yapılmıştır. Polyester sentetik yapısı itibariyle, çok güçlü bir elektrostatik potansiyel üretir. Yapılan bir diğer araştırmada hamileliği normal devam eden 5 ile 7 arasında köpeğe %100 polyester kıyafetler giydirilmiştir. Ve araştırmanın ilk ayı içerisinde bu köpeklerden ikisinin elektrostatik enerjilerinin aşırı artması sonucu progesteron oranlarında aşırı düşüş nedeniyle ani düşük yaptıkları görülmüştür.

Zaten neredeyse her kıyafette yok mu fakirliğimden olmayanı göremedim mi?

Zaten neredeyse her kıyafette yok mu fakirliğimden olmayanı göremedim mi?

Bir 10 sene öncesine kadar çok fazla %100 pamuk vardı artık iyice ucuza gelsin diye zorlaştı doğrudur. Ama %100 pamuk hala var alırken etikete veya ilan açıklamasına bakmak lazım. En azından ev giyimi ve pijama için daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…