Giyilebilir teknolojileri kullanıyor musunuz?

Hakan AK

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Oncelikle bu forum yeni acildi galiba hayirli olsun. Dedigim gibi sizin bu saat, gozluk vb. teknolojilerden kullandiginiz var mi? Varsa gorusleriniz nelerdir?

Google glassı az bir süre kullandım pek memnun kalmadım note 4 ile gear 2 düşünüyorum aslında ama bilmiyorum şu an alınırmı alınmaz gıbı daha gelişmedi en az 3-5 yılı var bunların bence.

Google Glass'ı kullandım ve iyi bir akıllı gözlük. Bazı olaylarda sıkıntı vardı. Örneğin sinemada yasaklanması falan ama bunlar beni etkilemedi.

Gear 2 guzel sarj iki gunu zorlamadan cikariyor.Ama tizen oldugu icin uygulama pek gelmiyor gear s daha guzel hem arasinda 100 tl fark var keske bekleseydim

Google glass nerden satin aldiniz acaba

iWatch'u arkadaşımdan kısa bir süre için alıp biraz kullandım. Genel anlamda fotoğraf görüntülemek, müzik dinleyebilmek güzel.

Bence bu teknolojinin oturması için daha zaman var. Biraz daha beklemek lazım bence.

Batarya ömürleri, dayanıklıkları artmadıkça ve kullanım alanları genişlemedikçe pek kullanılabilir ürünler değil en azından şuan için. Belki ileride teknolojinin ilerlemesiyle hayatımızda bir ihtiyaca dönüşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…