Giyilmiş ayakkabı iade edilir mi?

Hocam sol ayaklabımın sağında ki ezilme aldığımdan beri var fakat küçük diye bir şey olmaz dedim fakat sonradan artmaya başladı bu ezilmelee ayakkabıma bir kez basıldı fakat yanlışlıkla fakat ezilmeler ondan önce de oluyordu.
Tamam hayırlı uğurlu olsun bunu da belirtin ayıplı ürün diye almaları lazım bunu almazlar ise Tüketici Mahkemesine dilekçe yazıp şikayetçi olun.

Nike muhtemelen iade almayacaktır normalde üretici kaynaklı sorunlarda bile almıyor. :D
Hocam distribütör garantili ayakkabı bu Nike tarafından garantili fakat satan Boyner mecburen ayıplı ürün olarak alması lazım.

Tamam hayırlı uğurlu olsun bunu da belirtin ayıplı ürün diye almaları lazım bunu almazlar ise tüketici mahkemesine dilekçe yazıp şikayetçi olun.

Hocam distribütör garantili ayakkabı bu Nike tarafından garantili fakat satan Boyner mecburen ayıplı ürün olarak alması lazım.

Tamam hocam teşekkürler mağazadan mı iade edeyim yoksa kargo kodu ile mi?

Bu ayakkabı yeni gibi duruyor, dışarıya çok gittiniz mi? Veyahut bir arkadaşınız sizi şakalamak amaçlı ayakkabınızın üstüne bastı mı? Ezilmeler çok içten olmuş gibi geliyor. Dışarıdan hasar almamış gibi. Büyük ihtimal ayıplı ürün diye alırlar bunu.
Bende aynı şekilde düşünüyorum.

İlk başta müşteri temsilcisi ile konuşun size ne yapacağınız hakkında bilgi versin. Ona göre hareket edin, büyük ihtimal kargo kodu verir yollayın der.

Hocam şimdi bu ezilmeler ayakkabı giyilince oluyor fakat sol ayakkabın sağ ucundaki direkt giymediğim halde var ve kutudan çıkar çıkmaz böyleydi.
Siz giydiğiniz haldeyken fotoğrafını alın ve giymediğiniz haldeyken fotoğrafını alın zaten buna dikkat ederler.

İlk başta müşteri temsilcisi ile konuşun size ne yapacağınız hakkında bilgi versin. Ona göre hareket edin, büyük ihtimal kargo kodu verir yollayın der.

Siz giydiğiniz haldeyken fotoğrafını alın ve giymediğiniz haldeyken fotoğrafını alın zaten buna dikkat ederler.

Tamam hocam dediğim gibi önü biraz kirli buna bir şey demezler değil mi?

Demezler zaten ürün ayıplı ürün kategorisine giriyor. Kullanırken fark etmişsin, sende olan bir hata yok.

Reis uygulamadan iade yaptım fakat benden hiçbir bilgi istemedi sadece kusurlu ürün kategorisinde iade ettim şimdi böyle olursa derdimi nasıl anlayacaklar direkt mağazaya götürsem daha mantıklı olmaz mı?

Demezler zaten ürün ayıplı ürün kategorisine giriyor. Kullanırken fark etmişsin, sende olan bir hata yok.

Hocam ayakkabı kullanılmıştır diyerek reddettiler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı