Hocam sol ayaklabımın sağında ki ezilme aldığımdan beri var fakat küçük diye bir şey olmaz dedim fakat sonradan artmaya başladı bu ezilmelee ayakkabıma bir kez basıldı fakat yanlışlıkla fakat ezilmeler ondan önce de oluyordu.
Bu ayakkabı yeni gibi duruyor, dışarıya çok gittiniz mi? Veyahut bir arkadaşınız sizi şakalamak amaçlı ayakkabınızın üstüne bastı mı? Ezilmeler çok içten olmuş gibi geliyor. Dışarıdan hasar almamış gibi. Büyük ihtimal ayıplı ürün diye alırlar bunu.
İlk başta müşteri temsilcisi ile konuşun size ne yapacağınız hakkında bilgi versin. Ona göre hareket edin, büyük ihtimal kargo kodu verir yollayın der.
İlk başta müşteri temsilcisi ile konuşun size ne yapacağınız hakkında bilgi versin. Ona göre hareket edin, büyük ihtimal kargo kodu verir yollayın der.
Siz giydiğiniz haldeyken fotoğrafını alın ve giymediğiniz haldeyken fotoğrafını alın zaten buna dikkat ederler.
Reis uygulamadan iade yaptım fakat benden hiçbir bilgi istemedi sadece kusurlu ürün kategorisinde iade ettim şimdi böyle olursa derdimi nasıl anlayacaklar direkt mağazaya götürsem daha mantıklı olmaz mı?