omerkircicek Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 46 30 Ocak 2021 #1 Merhaba, Multinet kartı uygulamasında harcama noktalarında bir sürü giyim ve ayakkabı mağazası çıkıyor. Gerçekten oralardan alışveriş yapabiliyor muyuz yoksa başka bir koşul falan mı var bunun için? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
Merhaba, Multinet kartı uygulamasında harcama noktalarında bir sürü giyim ve ayakkabı mağazası çıkıyor. Gerçekten oralardan alışveriş yapabiliyor muyuz yoksa başka bir koşul falan mı var bunun için?
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #2 Ben Koton'dan alışveriş yapabilmiştim multinet kartımla. Bir şart aramamışlardı.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 30 Ocak 2021 #3 Ödeme kısmında Multinet kullanacağını söylersen yardımcı olurlar.
omerkircicek Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 46 1 Şubat 2021 #4 Femto dedi: Ben Koton'dan alışveriş yapabilmiştim multinet kartımla. Bir şart aramamışlardı. Genişletmek için tıkla... Lodge dedi: Ödeme kısmında multinet kullanacağını söylersen yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Femto dedi: Ben Koton'dan alışveriş yapabilmiştim multinet kartımla. Bir şart aramamışlardı. Genişletmek için tıkla... Lodge dedi: Ödeme kısmında multinet kullanacağını söylersen yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.