Giyim tarzınız nedir?

CyHaN_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Çoğunlukla "Smart Casual", bazen de değişik kıyafetlerden oluşan "Statement Piece" tarzında giyiniyorum. Sizin tarzınız nedir peki? Hangi kıyafetlerden hoşlanıyorsunuz?

Çoğunlukla "Smart Casual", bazen de değişik kıyafetlerden oluşan "Statement Piece" tarzında giyiniyorum. Sizin tarzınız nedir peki? Hangi kıyafetlerden hoşlanıyorsunuz?
Benim sadece siyah bir esofmanim ve siyah bir sweat'im var. Her gun onlari giyiyorum.

Evdeyken (kışın); içlik don, kazak ve hırka.
Dışarıdayken (kışın); içlik don üstüne eşofman altı, hırka üstüne waterprof mont giyiyorum.

Yazın (evdeyken); içlik don, t-shitt.
Yazın (dışardayken); çlik don üstüne eşofman altı.

giyiyorum sabit.

Çoğunlukla "Smart casual", bazen de değişik kıyafetlerden oluşan "statement piece" tarzında giyiniyorum. Sizin tarzınız nedir peki? Hangi kıyafetlerden hoşlanıyorsunuz?

Haftanın 5 günü ltbden aldığım 3 tane baggy biri gri biri yıkama detaylı mavi bir de açık mavi pantolon nadiren 1 günlük siyah Nike tech veya düz baggy esofman.

Tişört Acun ılıcalı tarzında ya düz siyah ya mavi, siyah, beyaz polo tsirtlerden biri.

Sweatshirt veya hırka olarak 2 tane Nike tech biri mavi biri gri ya da shinyforce wegh sweatshirt veya siyah ve gri polo hırka ve mont.

Ayakkabı olarak gecen sene aldığım ve vefatına yaklaşan Airforce'larım yakımda gömeceğim.

Ve evet ben bir basit maymunum alırım 10 ay giyerim bozulunca, yırtılınca, solunca yeni alırım ve muzu soymadan yerim.

Son düzenleme:
808shop'tan giyinmeye başladım. Bu tarz kombinleri giyiyorum.

1771953845488.png

1771953923752.png

Haftanın 5 günü ltbden aldığım 3 tane baggy biri gri biri yıkama detaylı mavi bir de açık mavi pantolon nadiren 1 günlük siyah Nike tech veya düz baggy esofman.

Tişört Acun ılıcalı tarzında ya düz siyah ya mavi, siyah, beyaz polo tsirtlerden biri.

Sweatshirt veya hırka olarak 2 tane Nike tech biri mavi biri gri ya da shinyforce wegh sweatshirt veya siyah ve gri polo hırka ve mont.

Ayakkabı olarak gecen sene aldığım ve vefatına yaklaşan Airforce'larım yakımda gömeceğim.

Ve evet ben bir basit maymunum alırım 10 ay giyerim bozulunca, yırtılınca, solunca yeni alırım ve muzu soymadan yerim.
Maymun deme hocam kendine bence :D Gene iyi yani bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı