Merhaba, esmerim 1.75 boylarında 17 yaşında bir erkeğim. Bacaklarım kıllı, kollarım kıllı bu yüzden kısa giyinmeyi pek sevmem. Özellikle bel altı bol giyinmeye çalışırım, kardeşim epey dalga geçti ve sosyal anksiyete yaşıyorum bu durumdan dolayı, bacaklarım çarpık... Saçlarım ortadan ikiye ayrık dalgalı, burnum büyük (2 seneye kadar estetik yaptıracağım), cildim sivilceli ve izleri var (aynısı kuzenimde ve ablamda geçen sene vardı. Onların ki kendi kendiliğinden iyileştiler o yüzden genetik olabileceğinden bende bekliyorum, eğer iyileşmezse CO2 lazer, dermapen altın iğne falan deneyeceğim) metal dinleyen kızları zeki ve tatlı, çekici buluyorum ama metal dinlemiyorum o yüzden bu aralar metali dinlemeye ve sevmeye çalışıyorum. Normalde efendi biriyimdir ama değişmek istedim, efendilik sıktı. Genellikle tek takılmaya, pahalı şeyler giymeye ve p*ç gibi davranmaya çalışıyorum. Resmen büyük bir değişiklik yaşamak istiyorum çünkü artık sıkıldım. Bu konularda bana yardımcı olabilecek kişileri tanımak istiyorum. Kıyafet seçiminde zorlanıyorum, bana yardımcı olabilir misin?