Gizala vs Secuzi Gamepad

• Konuyu başlatan balcis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 53

balcis

Hectopat
Daha fazla  
Çok oyun oynayan biri değilim ama günlük mobil oyunlar tablette yarış vs yapıyorum. Apple TV'de de kullanmak üzere bir gamepad alayım diyorum. Sonra PC'de kullanma ihtimalim de var. Dünden beri inceleme vs baltık ama forumdan fikir almak istedim. Araştırdığım modellerin önemsediğim özelliklerini tablo yaptım. Bu modeller arasındaki fiyat farkı özelliklerine veya kalite hislerine değer mi? Yoksa 1600-1700’ü geçmek istemiyorum. Eğer öyle değilse gizala ve Secuzi arasında hangisini seçmek daha mantıklı olur? Bigbigwon aether alacak olursam satan firma güvenilir mi?

| Model | Hall Efektli Analog | Hall Efektli Tetik | Bluetooth | RGB Işıklandırma | Alt Makro Tuşları | Jiroskop | Batarya Kapasitesi (mAh) | Fiyat Aralığı (TL) |
| :--- | :--- | :--- | :--- | :--- | :--- | :--- | :--- | :--- |
| GameSir Nova Lite | Evet | Evet | Evet | Hayır | Hayır | Evet (6 Eksenli) | 600 | 1.775, 00 – 2.099, 00 |
| GameSir Nova 2 Lite | Evet | Evet | Evet | Sınırlı (Home Tuşu) | 2 | Evet (6 Eksenli) | 600 | 2.189, 00 – 2.499, 00 |
| BIGBIG WON Aether | Evet | Evet | Evet | Hayır | 2 | Evet (6 Eksenli) | 600 | 1.699, 00 |
| Gizala Kablosuz | Evet | Evet | Evet | Evet (16 Milyon Renk) | 2 | Evet (6 Eksenli) | 600 | 1.675, 00 – 1.899, 00 |
| Secuzi LIG-3601 | Evet | Evet | Evet | Evet (Ayarlanabilir RGB) | 2 | Evet (6 Eksenli) | 1.000 | 1.399, 00 – 1.599, 00 |

Bbw Aether alınmaz kronik sorunlu. Secuzi tercih edilebilir.

Çok oyun oynayan biri değilim ama günlük mobil oyunlar tablette yarış vs yapıyorum. Apple TV'de de kullanmak üzere bir gamepad alayım diyorum. Sonra PC'de kullanma ihtimalim de var. Dünden beri inceleme vs baltık ama forumdan fikir almak istedim. Araştırdığım modellerin önemsediğim özelliklerini tablo yaptım. Bu modeller arasındaki fiyat farkı özelliklerine veya kalite hislerine değer mi? Yoksa 1600-1700'ü geçmek istemiyorum. Eğer öyle değilse gizala ve secuzi arasında hangisini seçmek daha mantıklı olur? BIGBIG WON Aether alacak olursam satan firma güvenilir mi?

| Model | Hall efektli analog | Hall efektli tetik | Bluetooth | RGB ışıklandırma | alt makro tuşları | jiroskop | batarya kapasitesi (mAh) | fiyat aralığı (TL) |
| :--- | :--- | :--- | :--- | :--- | :--- | :--- | :--- | :--- |
| GameSir Nova Lite | evet | evet | evet | hayır | hayır | evet (6 eksenli) | 600 | 1.775, 00 – 2.099, 00 |
| GameSir Nova 2 Lite | evet | evet | evet | sınırlı (Home tuşu) | 2 | evet (6 eksenli) | 600 | 2.189, 00 – 2.499, 00 |
| BIGBIG WON Aether | evet | evet | evet | hayır | 2 | evet (6 eksenli) | 600 | 1.699, 00 |
| Gizala kablosuz | evet | evet | evet | evet (16 milyon renk) | 2 | evet (6 eksenli) | 600 | 1.675, 00 – 1.899, 00 |
| Secuzi LIG-3601 | evet | evet | evet | evet (ayarlanabilir RGB) | 2 | evet (6 eksenli) | 1.000 | 1.399, 00 – 1.599, 00 |

Fantech revolver 3 al geç.

Xbox dizilimli istersen Fantech shooter 3.

Bütçen var ve almak istiyorsan GameSir Nova Lite 2 öneririm. Bütçen yetmiyorsa Secuzi LIG-3601 alabilirsiniz.

Listeye easysmx x15 ve Gamepower force modelini de ekledim. İkisi benzer modeller ama biri pahalı öbürünün stoğu yok. Bunların tetik mesafesi ve hassasiyeti nedir? Yarış oyunları ve pedal aralığı-hassasiyeti önemli benim için

Bütçen var ve almak istiyorsan GameSir Nova Lite 2 öneririm. Bütçen yetmiyorsa Secuzi LIG-3601 alabilirsiniz.
benim için özellikle yarış tuşlarında tetik hassasiyeti ve aralığın kısa olmaması önemli. Bu şekilde bakacak olursak öneriniz aynı mı olur?

Bbw Aether alınmaz kronik sorunlu. Secuzi tercih edilebilir.
Hocam ilgili konu var mı örnek verebileceğiniz bakayım. Ayar ekranı pratik duruyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı