3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 5 Mayıs 2022 #1 İyi sosyaller. Nedir bu 'gizemli hepatit' adındaki hastalık Microsoft Edge'de yeni sekme açıyorum sürekli karşıma çıkıyor. Link: 'Gizemli hepatit' yayılıyor! Peki Türkiye'de hiç vaka var mı? Daha biri bitmeden yenisi geliyor bu nedir böyle ya artık kökten gidelim ya da kökten çözülebilsin artık hayattan, her şeyden sıkıldım. Son düzenleme: 5 Mayıs 2022
İyi sosyaller. Nedir bu 'gizemli hepatit' adındaki hastalık Microsoft Edge'de yeni sekme açıyorum sürekli karşıma çıkıyor. Link: 'Gizemli hepatit' yayılıyor! Peki Türkiye'de hiç vaka var mı? Daha biri bitmeden yenisi geliyor bu nedir böyle ya artık kökten gidelim ya da kökten çözülebilsin artık hayattan, her şeyden sıkıldım.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 5 Mayıs 2022 #2 393060 dedi: İyi sosyaller. Nedir bu 'gizemli hepatit' adındaki hastalık Microsoft Edge'de yeni sekme açıyorum sürekli karşıma çıkıyor. Link: 'Gizemli hepatit' yayılıyor! Peki Türkiye'de hiç vaka var mı? Daha biri bitmeden yenisi geliyor bu nedir böyle ya artık kökten gidelim ya da kökten çözülebilsin artık hayattan, her şeyden sıkıldım. Genişletmek için tıkla... İt gibi ürüyoruz hocam dikkat edilmeli. Eğer biz önlem almazsak doğa gereğini bir şekilde yapıyor.
393060 dedi: İyi sosyaller. Nedir bu 'gizemli hepatit' adındaki hastalık Microsoft Edge'de yeni sekme açıyorum sürekli karşıma çıkıyor. Link: 'Gizemli hepatit' yayılıyor! Peki Türkiye'de hiç vaka var mı? Daha biri bitmeden yenisi geliyor bu nedir böyle ya artık kökten gidelim ya da kökten çözülebilsin artık hayattan, her şeyden sıkıldım. Genişletmek için tıkla... İt gibi ürüyoruz hocam dikkat edilmeli. Eğer biz önlem almazsak doğa gereğini bir şekilde yapıyor.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #3 Tık tuzağı olabilir. O da değilse hayvanların sokaklardan toplanmamasının sonuçlarından olsa gerek.