Gizemli olayların döndüğü oyun tavsiyesi

kurtulusa

Hectopat
Daha fazla  
Selam aleyküm dostlar, sistemim iyi olmamasına karşın bütün oyun tavsiyelerine açığım. Fakat aradığım oyun türü böyle içinde sinsi planların döndüğü insanı merak içerisinde bırakan macera oyunu. Örnek vermek gerekirse Far Cry 1, adada dönen dümenler ve oynanıştaki akıcılık beni mest etmişti. Ben bilgisayara biraz geç sahip olduğum için eski de olsa oyun iyiyse oynarım. Aradığım 2 şey hikayesi merak içinde bırakacak ve oynanışı sıkıntılı olmayacak. Buna ek olarakta oyunun doğal ortamda yada fantastik yerlerde geçmesi isteğim, şehir ortamında geçen oyunlar beni sarmıyor sıkıyor. Tavsiyeleri bekliyorum, hepinize çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis serisi;hem oyunun her şeyi ile türkçe olması hemde her tarafın bir oyun peşinede olması açısından efsane seri. Özellikle Crysis 2 oynamanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim, tavsiye edilen oyunlara bakacağım.

Alen Wake gizemli olaylar dönen oyunların başında sayılması gerekenlerden biri. Hem oynanış, hem hikaye, hem de oyun içi gerilimi ve bölüm sonlarındaki müzikleriyle beni mest etmişti. Ben de şiddetle tavsiye ederim.

Dostlar bu Alan Wake'de optimizasyon sorunu mu var acaba? Normalde benim PC bu yıllarda çıkmış oyunları yüksek ayarlarda 40-45 FPS'de oynatabiliyor ama bunda ayarları en düşüğe çektigim halde 30-35 FPS'lerde geziyor. Üstelik 1.5 update yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…