Epic Games Gizemli Oyun dağıtılmaya başlıyor!

Blazing Sails verseler yeter.

Umarım yine GTA 5 verirler. Verdikleri zaman almamıştım, bilgisayarım olmaz diye.

Hayatımda Epic'e bir kuruş bile vermedim sadece (çok nadiren kaliteli) dandik oyunları bedava almak için ve Fortnite için kullanıyorum. Bir oyunu üç defa vereceklerse vermesinler daha iyi.

Ama herkes 100 tlye almışken sen 380 tl ödüyorsun sonra bedava veriliyor baya sinir bozucu olurdu. Ama rdr vereceklerini zannetmiyorum.
O kadar çok kişi 100 e almadı kanka forum beler bekleyin enai misiniz 40 tl olur qwe epic beleş verir qwe diyenlerle doluydu 100 tl iken

Umarım dediğin oyunu vermez çünkü o oyunu steam de zamanında bedavaya vermişti ve almıştım.

Umarım dediğin oyunu vermez çünkü o oyunu Steam de zamanında bedavaya vermişti ve almıştım.

Hacı büyük ihtimallen Forest serisinden bir oyun olacak Epic Games bize 3 tane simge veriyor ipucu olarak ben o 3 simgeden Forest serisinden olacağı kanaatına vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…