Cok sevdigim bir YouTuber bugün butun videolarini gizliye almis. Bilgisayari açtım video hala ekrandaydi hatta calistirdim video kapandi. Oyle uzuldum oyle uzuldum anlatamam. Butun çocuklugum gitti, VLOG kanaliydi. Izlemenin bir yolu var mi?
O zaman direkt YouTube'dan gizlenmiş. Maalesef hiçbir türlü izleyemezsin. Belki biri videoları indirmişse veya kanal sahibine ulaşırsan anca öyle izleyebilirsin.
Bu kadar önemsiyorsanız, olur da bir gün videolar ortadan kaybolursa diyerekten neden videoların yedeğini almadınız? Kusura bakmayın, ben burada hatayı sizde görüyorum.
Bu kadar önemsiyorsanız, olur da bir gün videolar ortadan kaybolursa diyerekten neden videoların yedeğini almadınız? Kusura bakmayın, ben burada hatayı sizde görüyorum.
Kocaman bir evin yanması bile küçük bir ateşe bakıyorken, kocaman bir video arşivinin silinmesi de küçük bir tık'a bakıyor. Kendiniz dahi olsanız hiç bir zaman bunu ben olsaydım yapmazdım diyerek hareket etmeyin. Sonradan işte böyle pişmanlık duyarsınız.
Kocaman bir evin yanması bile küçük bir ateşe bakıyorken, kocaman bir video arşivinin silinmesi de küçük bir tık'a bakıyor. Kendiniz dahi olsanız hiçbir zaman bunu ben olsaydım yapmazdım diyerek hareket etmeyin. Sonradan işte böyle pişmanlık duyarsınız.
Kocaman bir evin yanması bile küçük bir ateşe bakıyorken, kocaman bir video arşivinin silinmesi de küçük bir tık'a bakıyor. Kendiniz dahi olsanız hiç bir zaman bunu ben olsaydım yapmazdım diyerek hareket etmeyin. Sonradan işte böyle pişmanlık duyarsınız.