U undoman Hectopat Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #11 Mert Nalkıran dedi: Herhangi bir program yüklediniz mi hiç ? Ya da sistem ile alakalı bir değişiklik gerektiren bir işlem ? Genişletmek için tıkla... Güvenlik yazılımı istenmeyebilecek bir yazılım buldu onu kaldırdım sanırım o yazılımla alakalı bir durum var.
Mert Nalkıran dedi: Herhangi bir program yüklediniz mi hiç ? Ya da sistem ile alakalı bir değişiklik gerektiren bir işlem ? Genişletmek için tıkla... Güvenlik yazılımı istenmeyebilecek bir yazılım buldu onu kaldırdım sanırım o yazılımla alakalı bir durum var.
Mert Nalkıran Hectopat Katılım 17 Haziran 2015 Mesajlar 175 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2016 #12 Virüs programınla veya defender ile tarama yapabilirsin.
U undoman Hectopat Katılım 13 Ekim 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2016 #13 Mert Nalkıran dedi: Virüs programınla veya defender ile tarama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Defender'ı deneyeyim. Virüs programından sonuç alamadım.
Mert Nalkıran dedi: Virüs programınla veya defender ile tarama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Defender'ı deneyeyim. Virüs programından sonuç alamadım.