326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 20 Ağustos 2020 #141 Lyrinx dedi: Görev başlasın o zaman! Genişletmek için tıkla... Mission Completed yazısını görene kadar devam. Blacksidemre dedi: Hocam, bana da el atar mısınız? (!) Genişletmek için tıkla... Hocam benimki bitsin önce. Blacksidemre dedi: Hocam, bana da el atar mısınız? (!) Genişletmek için tıkla... Hocam benim ki bitsin önce.
Lyrinx dedi: Görev başlasın o zaman! Genişletmek için tıkla... Mission Completed yazısını görene kadar devam. Blacksidemre dedi: Hocam, bana da el atar mısınız? (!) Genişletmek için tıkla... Hocam benimki bitsin önce. Blacksidemre dedi: Hocam, bana da el atar mısınız? (!) Genişletmek için tıkla... Hocam benim ki bitsin önce.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.721 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Ağustos 2020 #142
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 20 Ağustos 2020 #143 kerobey dedi: Eki Görüntüle 643946 Genişletmek için tıkla... Hocam daha 1000 olmadı beğenim.
KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 21 Ağustos 2020 #144 Konuda ifade kasmak hakkında mesajlar olmasın arkadaşlar. Bu tarikat hakkında mizahi sohbetler yapalım sadece. İfade sayısı yükseltme konusuna dönmediği sürece açık kalacağı söylendi.
Konuda ifade kasmak hakkında mesajlar olmasın arkadaşlar. Bu tarikat hakkında mizahi sohbetler yapalım sadece. İfade sayısı yükseltme konusuna dönmediği sürece açık kalacağı söylendi.
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 21 Ağustos 2020 #145 kerobey dedi: Ne, ne nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Tek derin olan technopat değil çünkü. 317678 dedi: O kadar özelimize girme. Genişletmek için tıkla... Yok caniim, herkesin bildiğini söyledim sadece.
kerobey dedi: Ne, ne nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Tek derin olan technopat değil çünkü. 317678 dedi: O kadar özelimize girme. Genişletmek için tıkla... Yok caniim, herkesin bildiğini söyledim sadece.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Ağustos 2020 #146 Beni dinleyin. Fazla zamanım yok, tehlikedeyim. Tarikat kurucusunu biliyorum. Tarikat kurucusunun adı- Bir dakika, sen kimsin? Neden odama gird- Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Beni dinleyin. Fazla zamanım yok, tehlikedeyim. Tarikat kurucusunu biliyorum. Tarikat kurucusunun adı- Bir dakika, sen kimsin? Neden odama gird- Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 21 Ağustos 2020 #147 Clarence Morrow dedi: Beni dinleyin. Fazla zamanım yok, tehlikedeyim. Tarikat kurucusunu biliyorum. Tarikat kurucusunun adı- Art arda 3 el silah sesi. Genişletmek için tıkla... Be-Belkide konu kilitli kalmalıydı (!)
Clarence Morrow dedi: Beni dinleyin. Fazla zamanım yok, tehlikedeyim. Tarikat kurucusunu biliyorum. Tarikat kurucusunun adı- Art arda 3 el silah sesi. Genişletmek için tıkla... Be-Belkide konu kilitli kalmalıydı (!)
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Ağustos 2020 #148 Blacksidemre dedi: Be-Belkide konu kilitli kalmalıydı (!) Genişletmek için tıkla... Bizi araştırmayın. Kim olduğumuzu bulmaya çalışmayın. Araştırmanız halinde başınıza gelecekler yukarıda mevcuttur. -Tarikat Kurucusu (!)
Blacksidemre dedi: Be-Belkide konu kilitli kalmalıydı (!) Genişletmek için tıkla... Bizi araştırmayın. Kim olduğumuzu bulmaya çalışmayın. Araştırmanız halinde başınıza gelecekler yukarıda mevcuttur. -Tarikat Kurucusu (!)
Tillke Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 110 21 Ağustos 2020 #149 Babamı Gizli İfade Tarikatı öldürdü.
KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 21 Ağustos 2020 #150 Clarence Morrow dedi: Bizi araştırmayın. Kim olduğumuzu bulmaya çalışmayın. Araştırmanız halinde başınıza gelecekler yukarıda mevcuttur. -Tarikat Kurucusu (!) Genişletmek için tıkla... Moderasyondan koruma talep ediyorum. Koruma olarak @56153'yi seçiyorum. Yevmiye ile çalışır mısınız hocam ? (!)
Clarence Morrow dedi: Bizi araştırmayın. Kim olduğumuzu bulmaya çalışmayın. Araştırmanız halinde başınıza gelecekler yukarıda mevcuttur. -Tarikat Kurucusu (!) Genişletmek için tıkla... Moderasyondan koruma talep ediyorum. Koruma olarak @56153'yi seçiyorum. Yevmiye ile çalışır mısınız hocam ? (!)