KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.609 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 20 Ağustos 2020 #11 Tim dedi: Kesinlikle haberimiz var. Biz de mi üye olsak ne? Genişletmek için tıkla... Ay ben şok
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 20 Ağustos 2020 #12 326001 dedi: Beyler, @Lyrinx tarikat üyesi sanırım. Dünkü mesajlarımın hepsine muhteşem ve beğeni bırakmış. Kral gene ifade bıraktı. Hocam, diğer mesajları da beğenseniz hiç fena olmaz. Diğer mesajlarıma da bıraksan mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Olamaz, nereden anladınız ya? Deşifre oldum, görev iptal.
326001 dedi: Beyler, @Lyrinx tarikat üyesi sanırım. Dünkü mesajlarımın hepsine muhteşem ve beğeni bırakmış. Kral gene ifade bıraktı. Hocam, diğer mesajları da beğenseniz hiç fena olmaz. Diğer mesajlarıma da bıraksan mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Olamaz, nereden anladınız ya? Deşifre oldum, görev iptal.
KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.609 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 20 Ağustos 2020 #13 Lyrinx dedi: Olamaz, nerden anladınız ya? Deşifre oldum, görev iptal. Genişletmek için tıkla... Hocam ileride kötü bir olay olacak gibi geliyor bana. Amaçlarınız nelerdir?
Lyrinx dedi: Olamaz, nerden anladınız ya? Deşifre oldum, görev iptal. Genişletmek için tıkla... Hocam ileride kötü bir olay olacak gibi geliyor bana. Amaçlarınız nelerdir?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.096 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 20 Ağustos 2020 #14 Lyrinx dedi: Olamaz, nereden anladınız ya? Deşifre oldum, görev iptal. Genişletmek için tıkla... Gizli rapor tarikatı sayesinde tabii ki. İfadecilerin arasındalar. :O
Lyrinx dedi: Olamaz, nereden anladınız ya? Deşifre oldum, görev iptal. Genişletmek için tıkla... Gizli rapor tarikatı sayesinde tabii ki. İfadecilerin arasındalar. :O
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 20 Ağustos 2020 #15 Lyrinx dedi: Olamaz, nereden anladınız ya? Deşifre oldum, görev iptal. Genişletmek için tıkla... Tarikatın bir üyesini deşifre ettiğim için moderatörlük talep ediyorum. 1000 mesajım yok ama bir tarikat üyesi yakalamak 10.000 mesaja bedel. @Recep Baltaş @Tim @MF Katkıda bulunan olsam da olur.
Lyrinx dedi: Olamaz, nereden anladınız ya? Deşifre oldum, görev iptal. Genişletmek için tıkla... Tarikatın bir üyesini deşifre ettiğim için moderatörlük talep ediyorum. 1000 mesajım yok ama bir tarikat üyesi yakalamak 10.000 mesaja bedel. @Recep Baltaş @Tim @MF Katkıda bulunan olsam da olur.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 20 Ağustos 2020 #16 Blacksidemre dedi: Hocam ileride kötü bir olay olacak gibi geliyor bana. Amaçlarınız nelerdir? Genişletmek için tıkla... Amacımız ifade sistemini ele geçirmek ve amacı dışında kullanmaktı. Beni ele geçirmiş olabilirsiniz ama tarikat üyeleri pes etmeyecek.
Blacksidemre dedi: Hocam ileride kötü bir olay olacak gibi geliyor bana. Amaçlarınız nelerdir? Genişletmek için tıkla... Amacımız ifade sistemini ele geçirmek ve amacı dışında kullanmaktı. Beni ele geçirmiş olabilirsiniz ama tarikat üyeleri pes etmeyecek.
KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.609 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 20 Ağustos 2020 #17 @326001 hocam bu haksızlık ama. İlk ben keşfettim tarikatı. @Tim hocam ben olmalıyım asıl!
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 20 Ağustos 2020 #18 Boşluğuma geldi, ankete delirdim.
KS KS Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.609 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 20 Ağustos 2020 #19 Marked One dedi: Boşluğuma geldi, ankete delirdim. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin geliştiğini görmek çok güzel hocam.
Marked One dedi: Boşluğuma geldi, ankete delirdim. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin geliştiğini görmek çok güzel hocam.
Pokemon Ferhat Centipat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 20 Ağustos 2020 #20 Ben de katılmak istiyorum. Nereye başvurmalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben de katılmak istiyorum. Nereye başvurmalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et