O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #1 Gizli kamera bulduk ofiste. Bunu nasıl kullanacağız? içinden çıkanlar şunlar: Dünyanın en garip kamerası sanırım. Sadece telefon şarj girişi gibi yeri var, başlatma tuşu yok. Dosya Ekleri IMG20200905230452.jpg 955,1 KB · Görüntüleme: 93 IMG20200905230443.jpg 894,2 KB · Görüntüleme: 93 IMG20200905230438.jpg 944,6 KB · Görüntüleme: 88 IMG20200905230432.jpg 865,2 KB · Görüntüleme: 101
Gizli kamera bulduk ofiste. Bunu nasıl kullanacağız? içinden çıkanlar şunlar: Dünyanın en garip kamerası sanırım. Sadece telefon şarj girişi gibi yeri var, başlatma tuşu yok.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Eylül 2020 #2 Wi-Fi üzerinden çalışıyor. Zip'ten çıkan programı kurun, orada nasıl eşitleneceği belirtilir zaten.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #3 Ellie Williams dedi: Wi-Fi üzerinden çalışıyor. Zip'ten çıkan programı kurun, orada nasıl eşitleneceği belirtilir zaten. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam hiç birşey anlamadım.
Ellie Williams dedi: Wi-Fi üzerinden çalışıyor. Zip'ten çıkan programı kurun, orada nasıl eşitleneceği belirtilir zaten. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam hiç birşey anlamadım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 5 Eylül 2020 #4 oguzhnsrmn dedi: Denedim hocam hiç birşey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çince mi? Programın ekran görüntüsünü atar mısınız?
oguzhnsrmn dedi: Denedim hocam hiç birşey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çince mi? Programın ekran görüntüsünü atar mısınız?
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #5 Ellie Williams dedi: Çince mi? Programın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yükleniyor %0 oguzhnsrmn dedi: Yükleniyor %0 Genişletmek için tıkla... Böyle oldu hocam. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 5,5 KB · Görüntüleme: 85 Ekran Aasddaslıntısı.PNG 4,7 KB · Görüntüleme: 88 Ekraasddasasdadsn Alıntısı.PNG 8,8 KB · Görüntüleme: 85 Ekraasddasasdadsn Alıntısı.PNG 8,8 KB · Görüntüleme: 72 Ekasddasran Alıntısı.PNG 4 KB · Görüntüleme: 62
Ellie Williams dedi: Çince mi? Programın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yükleniyor %0 oguzhnsrmn dedi: Yükleniyor %0 Genişletmek için tıkla... Böyle oldu hocam.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 5 Eylül 2020 #6 Hemen polise veya güvenlik kurumuna gidin hemen çok önemli verileriniz çalınmış olabilir çok şey olmuş olabilir.
Hemen polise veya güvenlik kurumuna gidin hemen çok önemli verileriniz çalınmış olabilir çok şey olmuş olabilir.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #7 Necron Lord dedi: Hemen polise veya güvenlik kurumuna gidin hemen çok önemli verileriniz çalınmış olabilir çok şey olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne alaka sıfır kamera? Yeni alınmış
Necron Lord dedi: Hemen polise veya güvenlik kurumuna gidin hemen çok önemli verileriniz çalınmış olabilir çok şey olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne alaka sıfır kamera? Yeni alınmış
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Eylül 2020 #8 oguzhnsrmn dedi: Ne alaka sıfır kamera? Yeni alınmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaş önceden başka biri tarafından yerleştirilmiş sandı herhalde.
oguzhnsrmn dedi: Ne alaka sıfır kamera? Yeni alınmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaş önceden başka biri tarafından yerleştirilmiş sandı herhalde.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #9 Recoo dedi: Arkadaş önceden başka biri tarafından yerleştirilmiş sandı herhalde. Genişletmek için tıkla... Modlar sağolsun değişmiş dediğim yazıyı.
Recoo dedi: Arkadaş önceden başka biri tarafından yerleştirilmiş sandı herhalde. Genişletmek için tıkla... Modlar sağolsun değişmiş dediğim yazıyı.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 5 Eylül 2020 #10 oguzhnsrmn dedi: Ne alaka sıfır kamera? Yeni alınmış. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi fotoğraflarda kamera için oturum açılmış gözüküyor siz genede gidin ne olur ne olmaz. Recoo dedi: Arkadaş önceden başka biri tarafından yerleştirilmiş sandı herhalde. Genişletmek için tıkla... Öyle oldu .
oguzhnsrmn dedi: Ne alaka sıfır kamera? Yeni alınmış. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi fotoğraflarda kamera için oturum açılmış gözüküyor siz genede gidin ne olur ne olmaz. Recoo dedi: Arkadaş önceden başka biri tarafından yerleştirilmiş sandı herhalde. Genişletmek için tıkla... Öyle oldu .