Gizli kamera önerisi

Fatih11

Kilopat
Merhaba. 3 defa kapının önünden orijinal ayakkabıları çaldılar ve bunun kim olduğunu bulmak istiyorum. Binadan olduğunu düşünüyorum ama kanıt olmayınca ne yapabilirsin, bu yüzden işimi görecek bir gizli kamera almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizli kamera kullanmak hem kanunen iyi değil, hem de ahlaken etik değil diye düşünüyorum. Direkt kapıya güvenlik kamerası bağlayın o zaten caydırıcı olacaktır. Bir de eğer mümkünse ayakkabılarınızı direkt içeriye alın.

Ayaakkabıyı eve al kankam bu gizli kamera olayalrı şu an inanılmaz sıkıntılı, son olan olaylardan sonra tavsiye etmem. Önemleminin kendin al ve apartmanla görüş dış kapıyı kapalı tututn derim.

Sahte bir güvenlik kamerasıda kullanabilrisin hurdacıdan al evin önüne monte et caydırıcı olur masrafsızda olur.

Gizli kamera pek iyi olmaz ama kapının önüne kamera alabilirsin. Hem caydırıcı da olur. Ben TP-Link Tapo C200 modelini kullanıyorum. İstediğim her yerden anlık izleyip, kameranın yönünü de değiştirebiliyorum. Kişi algılama sistemi de var. Algıladığı kişiyi anlık sana bildirim gönderip, kayıt altına alıyor. İçine SD Kart takıp da kayıt altına alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı