seel.cuk Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 55 17 Mayıs 2022 #11 Hüseyin42 dedi: Daha önceden başka konuya yazılmış. Genişletmek için tıkla... Benzer konularda görmedim F 16 Fighting Falcon dedi: Kendi numaranızı yazacaksınız hocam. Ve evet tamamen güvenilir bir site, isterseniz araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ee kendi numaramızı yazdıktan sonra neyi sorgulatacağız rica edersem biraz bilgi verebilirmisin
Hüseyin42 dedi: Daha önceden başka konuya yazılmış. Genişletmek için tıkla... Benzer konularda görmedim F 16 Fighting Falcon dedi: Kendi numaranızı yazacaksınız hocam. Ve evet tamamen güvenilir bir site, isterseniz araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ee kendi numaramızı yazdıktan sonra neyi sorgulatacağız rica edersem biraz bilgi verebilirmisin
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 17 Mayıs 2022 #12 seel.cuk dedi: Benzer konularda görmedim Ee kendi numaramızı yazdıktan sonra neyi sorgulatacağız rica edersem biraz bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Telefon numaranın daha önce sızıp sızmadığına bakacak, mesela yakın bir tarihte Facebook hacklendi ve çoğu kişinin telefon numarası falan sızdı.
seel.cuk dedi: Benzer konularda görmedim Ee kendi numaramızı yazdıktan sonra neyi sorgulatacağız rica edersem biraz bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Telefon numaranın daha önce sızıp sızmadığına bakacak, mesela yakın bir tarihte Facebook hacklendi ve çoğu kişinin telefon numarası falan sızdı.
seel.cuk Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 55 17 Mayıs 2022 #13 F 16 Fighting Falcon dedi: Telefon numaranın daha önce sızıp sızmadığına bakacak, mesela yakın bir tarihte Facebook hacklendi ve çoğu kişinin telefon numarası falan sızdı. Genişletmek için tıkla... Hee anladım teşekkürler vakit ayırdığın için deneyeceğim
F 16 Fighting Falcon dedi: Telefon numaranın daha önce sızıp sızmadığına bakacak, mesela yakın bir tarihte Facebook hacklendi ve çoğu kişinin telefon numarası falan sızdı. Genişletmek için tıkla... Hee anladım teşekkürler vakit ayırdığın için deneyeceğim