Gizli oyunu PS4 üzerinde kaldırma

Besleyici34

Hectopat
Daha fazla  
Benim 2. el bir PS4'üm var. Bir ara bir baktım God of War, RDR2, Witcher 3 olmamasına rağmen orada ilerleme var ve oldugunu gösteriyor. Biraz kurcaladıktan sonra gizlenmiş oyun oldugunu gördüm.

Orada 88 tane oyun var diyor ama ben maksimum 30-40 tanesini görmüşümdür PS Plus dahil.

Satıın alınan oyunlar klasöründe PS Plus oyunları gözüküyor çünkü oyunlar gizlenmiş.

Bunu nasıl çözeceğimi bilen biri var mı? Oyunları gizliden kaldırmak istiyorum ama bir şeyler bulamıyorum.

Fotoğraflardan birkaç tane de koydum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210323_191534.jpg
    IMG_20210323_191534.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_20210323_191727.jpg
    IMG_20210323_191727.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 127
Kütüphanede (Library) Options tuşuna basın DS4'teki. Çıkan menüde "Gizli ögelere göz at" gibi bir şey olmalı, İngilizce'si "Check Hidden Content Items"
dediğinizi denedim ama options butonuna basınca o ara olduğu oyuna klasör değiştir falan diyo genel kütüphaneyle ilgili bişey demiyor
İkinci el aldıktan sonra sıfırlamadıysan eski oyun verileri kalmıştır. Arayüzü tam gösterseydin daha iyi anlayabilirdim.
sıfırlarsam tüm oyunları görebilecemmi görebilirsem kendi kendime indirmelimiyim

dediğinizi denedim ama options butonuna basınca o ara olduğu oyuna klasör değiştir falan diyo genel kütüphaneyle ilgili bişey demiyor

sıfırlarsam tüm oyunları görebilecemmi görebilirsem kendi kendime indirmelimiyim
Hocam PS'nin ayrı bir "Library" uygulaması var. Oyunlarınızı listelediği. Orada yapmalısınız dediğimi.

Şu uygulama:
Hesap da ikinci el değil mi? Gördüğünüz oyun başarıları o kişinin ödünç alarak veya al-sat yaparak oynadığı oyunlar da olabilir. Gizli olmak zorunda değiller.

Hocam PS'nin ayrı bir "Library" uygulaması var. Oyunlarınızı listelediği. Orada yapmalısınız dediğimi.

Şu uygulama:
Hesap da ikinci el değil mi? Gördüğünüz oyun başarıları o kişinin ödünç alarak veya al-sat yaparak oynadığı oyunlar da olabilir. Gizli olmak zorunda değiller.
hayır sadece PS 2. el adamın önceden satın aldığı oyunlarda bende kaldı adam hızlıca satmak istiyordu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı