GK61 alınır mı?

Shovalye

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
[ ASUS RTX 4060 DUAL OC V2 | RYZEN 5 5600 | ASUS PRIME A520M-R | LEXAR THOR 2X8 GB 3200MHZ CL18 | ADATA LEGEND 710 512 GB M.2 SSD | ENERMAX MAXPRO III 600W 80+ PSU ]
Arkadaşlar Amazon'da GK61 diye bir klavye buldum ve herkes öneriyordu forumda ama onların önerdiklerinde Geeky GK61 yazıyordu ve baktığımda stoklar tükenmişti.
Bende şöyle bir şey buldum; amazon.com.tr.
Bu Klavye'de GK61 yazıyor ama Geeky markası değil alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. ☺️
Not: Başka klavye önerecekseniz maksimum bütçem 1200 TL arkadaşlar.

Arkadaşlar Amazon'da GK61 diye bir klavye buldum ve herkes öneriyordu forumda ama onların önerdiklerinde Geeky GK61 yazıyordu ve baktığımda stoklar tükenmişti.
Bu Klavye'de GK61 yazıyor ama Geeky markası değil alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. ☺️
Not: Başka klavye önerecekseniz maksimum bütçem 1200 TL arkadaşlar.
Bu bütçeye gayet güzel klavye, alınır hocam. Bütçen çıkarsa aigo a serisine bakabilirsin ama onlar da ışıksız klavye.

Geeky GK61 yazıyordu ve baktığımda stoklar tükenmişti.
Bu Klavye'de GK61 yazıyor ama Geeky markası değil alınır mı?
O dediğin gibi geeky markası bu geek markası, ikisi farklı klavye. Bu model geeky olandan daha iyi.
Düşük gecikme istiyorsan optik switch olanlardan birini al, switch çeşitliliği daha fazla olsun diyorsan mekanik switchli olan modellerden birini al. İkisinin soketi farklı olduğu için optik switch alırsan mekanik switchleri takamazsın ve piyasada optik switch olarak fazla çeşit olmadığı için değiştirmek istediğin zaman biraz sıkıntı yaşarsın.

Son düzenleme:
Bu bütçeye gayet güzel klavye, alınır hocam. Bütçen çıkarsa Aigo'a serisine bakabilirsin ama onlar da ışıksız klavye.

O dediğin gibi geeky markası bu geek markası, ikisi farklı klavye. Bu model geeky olandan daha iyi.
Düşük gecikme istiyorsan optik switch olanlardan birini al, switch çeşitliliği daha fazla olsun diyorsan mekanik switchli olan modellerden birini al. İkisinin soketi farklı olduğu için optik switch alırsan mekanik switchleri takamazsın ve piyasada optik switch olarak fazla çeşit olmadığı için değiştirmek istediğin zaman biraz sıkıntı yaşarsın.
Teşekkür ederim cevap için.
Optik switch düşünüyorum ama bulması zor işte yedek gönderirler inşallah.
(Almaktan vazgeçtim, Almanca düzenli bir klavyeymiş.)

Teşekkür ederim cevap için.
Optik switch düşünüyorum ama bulması zor işte yedek gönderirler inşallah.
Optik switchler kolay kolay bozulmaz zaten, ömürleri fazla baya. Yedek olarak tutmak için aliexpressten falan alabilirsin ama dediğim gibi çeşitliliği az onun da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı