GK61 vs SK61 vs RK61

Bütçe
1100

Sasageyo

Hectopat
Selam. Dün konu açmıştım klavye ile ilgili. Normalde GK61 alacaktım ama hem bütçeyi biraz arttırdım hem de biri GK61'in stabilizerleri çok iyi değil önermem dedi.
RK61 kablosuz olması güzel ancak hem optik olmaması hem de sarı Switch olmamasından ötürü ona çok sıcak bakmıyorum.
MK61 ise hem pudding keycaps olması hem tuşların PBT olması istediğim gibi ama birkaç sorun yaşayanları gördüm PC açınca klavye kendiliğinden açılmıyor falan diye.
GK61 ise farklı adlarda olması beni şüpheye düşürdü nedense skyloong, geek ve hk Gaming diye farklı olması ve tuşlarının abs olması.
Şu an MK61'e daha sıcak bakıyorum ama sorun yaşayanlar görünce biraz şüphelendim. Bir de size sormak istedim. Sizce hangisi daha iyi olur?

GK61: SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar Çalışırken Değiştirilebilir Gateron Optik Anahtar RGB Type-C Kablolu Programlanabilir %60 Düzen Oyun Klavye

RK61: Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 Tuş RGB Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Mac/Win için Yazılımlı

MK61: Gamakay MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuşlar Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm

Ben 3 gün önce GK61 aldım aralarında en iyisi bence.

Ben 3 gün önce Skyloong Gk61 aldım aralarında en iyisi bence

Son düzenleme:
Ben 3 gün önce GK61 aldım aralarında en iyisi bence.

Ben 3 gün önce skyloong GK61 aldım aralarında en iyisi bence.

Hocam rk 61 daha iyidir ama hep oyun oynamiyorsaniz cunku rk 61 optik degil ve istediginiz Switch ile degistirebilirsiniz klavyeyi modlayabilrisniz. Bende kullanıyorum cok guzel modladim da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…