Elektronik GK61s Klavye 1210 TL

Makaleler
1

1749479689111.png

Ürün normalde 1158 TL'ye geliyor, kargoyla beraber 1300 TL oluyor ama onun yerine 50 TL'ye Prime alıp ücretsiz kargo fırsatını kullanabilirsiniz. Başlığa da ürün ücreti + Prime üyeliği fiyatını yazdım, zaten üyeliğiniz varsa 1158 TL'ye alırsınız.
Zamanında türevleri çok satılan bir klavyeydi. Ne zamandır stoklarda bilmiyorum ama yeni gördüm ve konu açayım dedim. Bu fiyattaki klavyelere göre çok daha iyi. Almanca düzen olması çok sorun değil çünkü tuşların yeri yine Türkçe düzendeki gibi kalacak. Bakarak yazanlar biraz zorlanabilir ama kısa sürede alışırsınız.
Switch çeşitliliği daha çok olsun isterseniz mekanik switch olan modeli alın, daha düşük gecikme ve daha uzun ömürlü switch isteyenler optik switchli modeli alsın.
Optik switch ve mekanik switchin soketleri farklı olduğu için optik switch modelini alırsanız sonradan mekanik switch takamazsınız.
Optikler cidden uzun ömürlü oluyor ama ileride farklı bir switch denemek istediğinizde çok fazla seçeneğiniz olmuyor.

1749479816519.png

Bazı bölgelerde adres hatası veriyor, yine de şansınızı deneyin.

Almanca bir klavye arkadaşlar. Almadan önce göz önünde bulundurun. Ben alacaktım vazgeçtim.

Hocam açıklamaya yazdım zaten ama dediğim gibi tuşların yeri yine Türkçe düzendeki gibi kalıyor, görüntü almanca sadece.
Keycapslerin yerini tr düzenindeki gibi değiştirsek oluyor mu?

Keycapslerin yerini tr düzenindeki gibi değiştirsek oluyor mu?
Değiştirirsin de her sıranın yüksekliği farklı olduğu için yerlerini değiştirdiğin tuşlar aynı sırada değilse biraz garip durur.

Zaten tuşların yerini değiştirmesen de TR düzene göre yazacak. Önemli olan klavyenin üstündeki değil bilgisayardaki klavye dili.
Tuşlara bakarak yazıyorsan başta biraz zorlanırsın ama zamanla alışılıyor.

Küçük shift önermem, İngilizce'ye çevirince shift büyümeyecektir büyük ihtimalle.
K552'de böyleydi, alışması biraz yoruyor ve parmak sürekli başka tuşa kayıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı