Bu bilgisayarların 1660 Ti Max-Q mu, 1660 normal ekran kartlı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Merhaba, bilgisayar almam gerekiyor ancak baktığım bilgisayarların Max-Q'lu mu olup olmadığını öğrenemedim. Aşağıya bilgisayarların bağlantısını bırakıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Tam bütçeniz nedir bu fiyata çok daha iyi alternatifler var. 1660 Ti Max-Q olduğunu laptopun isminde ya da özelliklerinde belirtmesi gerekir normal olarak. O yüzden bu modeller normal 1660 Ti.
Tam bütçeniz nedir bu fiyata çok daha iyi alternatifler var. 1660 Ti Max-Q olduğunu laptopun isminde ya da özelliklerinde belirtmesi gerekir normal olarak. O yüzden bu modeller normal 1660 Ti.
Siz bilirsiniz ancak Intel şu son 2 seride AMD'den daha kötü size onu söyleyeyim. Ben kendim ASUS TUF FA506IU-HN393 modelini kullanıyorum aldığım fiyatlarda Intel'in anca i7'si varken ben R9 4900H aldım.
Açıkçası Ryzen 7 4800h çok güçlü bir işlemci i7 10750H işlemci bile rakip olamıyor desem yeridir. Konuyu dün açsaydınız RTX 3060 alternatifleri vardı ama malum dolar 1 günde fırladığı için alternatifler bir anda aşırı derece azaldı. Onun yerine önerebileceğim laptop herhalde bu olur.