GL65 Leopard 10SDR-412XTR ve Dell G315 Max-Q mu?

Monster alabilirsiniz hocam 12 500 TL civarına RTX 3060'lı Tulpar laptopları bulunuyor büyük ekranda seviyorsanız eger 17,3 inç olan T7 modeli var bakabilirsiniz bence.

İnsanlara v20.3 v20.2 gibi modelleri önerip üzmeyin. O modellerden birini alıp sorun yaşamayan yok.

Monster alabilirsiniz hocam 12 500 TL civarına RTX 3060'lı Tulpar laptopları bulunuyor büyük ekranda seviyorsanız eger 17,3 inç olan T7 modeli var bakabilirsiniz bence.

T7 v20.X modellerinin kasaları iyi değil ve yanlış hatırlamıyorsam sorunları vardı. Ancak T7 V21 serisini ve genel olarak üstünü öneriyoruz.

Monster'ı bedavaya verseler yine almam 3 monsterında arızalı çıkması sonucu mahkemeye verdim, yukarıda anlattım süreci.

Gördüm hocam bizde bir sorun çıkmadı kardeşime bana ablama hatta babama iş bilgisayarı olan modelini aldık ben yeni çıkan 3070'li modelini aldım küçük kardeşimde önerdigim 3060'lı modeli var ablamda ise 2060'lı bir modeli var ve hiçbirinde sorun yaşmadık şans işi sanırm biraz.
T7 v20.X modellerinin kasaları iyi değil ve yanlış hatırlamıyorsam sorunları vardı. Ancak T7 V21 serisini ve genel olarak üstünü öneriyoruz.

Hocam kasa kalitesi olarak uçuracak degil ama kötü denecek bir kasada değil çizik vs oluşmadı bende daha kullanım duruma görede değişir sanırım metal bir kasa değil sonuçta ama o kötü platsik kasalardan da değil. D

V20 serisinde iyi bir laptop çıkması için çok şanslı olmanız lazım. Ve kaliteleri zayıf, Acer Nitro, Lenovo Ideapad Gaming bile daha iyi.

Hocam ben de arkadaşımla eş zamanlı aldım ona 2 bana 3 bilgisayar geldi ve paramızla rezil olduk önceki yıllarda kullanan arkadaşlarım çok memnundu eski seriden zaten ona güvenip almıştım.Ama şikayet var sitesine de bakarsanız günde 30 şikayet atılıyor ben şans olduğuna değil de bu serinin tamamen bozuk olduğuna inanıyorum zaten tekrar gönderin bu sefer sorunlarınızın %100 çözüleceğini garanti ediyoruz dediler ama benim inancım kalmamıştı artık.

V20 serisinde iyi bir laptop çıkması için çok şanslı olmanız lazım. Ve kaliteleri zayıf, Acer Nitro, Lenovo Ideapad Gaming bile daha iyi.

Bilmiyorum 2 kere aldık v 20 serisi ilk önce 1 1.5 sene önce babam Huma almıştı onda memnun kalmıştık devam ettik kaliteleri zayıf derken de 2070'li bir Lenovo fiyatına 3070'li bir Monster alıyorsun büyük ekranda benim için artı oluyor ön sipariş ile almıştım Acer'de ve Lenovo'da daha RTX 30 serisi çıkmadı ya da ben bulamadım bir kere Caps Lock tuşu bozulmuştu ücretiz olarak yenisi gönderildi bana kasasında da dedğim gibi düşürmediğin sürece vs bir şey olmaz ki bir laptopu düşürürsen metal kasada bile sıkıntı çıkıyor Acer vs de alimünyum oluyor genelde pek bir farkı yok yani.

Şikayet var sitesine bakıp yorum yapmak mantıksız olur orada tüm markalar haakkında kötü yorumlar oluyor bir şey alırken şikeyet var a bakıp alırsanız hiçbir şey alamazsınız MSI Monster Acer Lenovo Dell bütün markalarda şikayet oluyor yani daha çok satılıyor Monster diğer markalara kıyasla daha çok şikayet gelmesi normal kalıyor tabii ki iyi bir şey değil ama şikayet var a bakarak yorum yapmak tamamen mantıkız seri bozuk değil 2 adet laptopumuz var o seriden ön sipariş ile aldım ben benimkini küçük kardeşimi normal sipariş ile aldık ve garanti konusunda da yukarıda belirttim Caps Lock tuşum bozuldu 2 gün içinde elime ulaştı ben memnunum ve hala önermeye devam ederim memnun kaldığım sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…