B bartu eymen Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Gladious Model O Wireless'ya da ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint alacağım hangisini almalıyım? Bir de delikli olunca ter vb. girerse ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2024
Gladious Model O Wireless'ya da ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint alacağım hangisini almalıyım? Bir de delikli olunca ter vb. girerse ne olur?
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #2 bartu eymen dedi: Gladious model o Wireless'ya da ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint alacağım hangisini almalıyım? Bir de delikli olunca ter vb. girerse ne olur? Genişletmek için tıkla... Rog Gladius III aimpoint daha iyi olur hocam.
bartu eymen dedi: Gladious model o Wireless'ya da ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint alacağım hangisini almalıyım? Bir de delikli olunca ter vb. girerse ne olur? Genişletmek için tıkla... Rog Gladius III aimpoint daha iyi olur hocam.
tosbacık Hectopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #3 Hocam bende aynı farelerden birini alacağım ROG'un özellikleri daha iyi ama daha pahalı. Ve gladious daha iyi görünüyor ROG kötü tasarımı var bence.
Hocam bende aynı farelerden birini alacağım ROG'un özellikleri daha iyi ama daha pahalı. Ve gladious daha iyi görünüyor ROG kötü tasarımı var bence.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #4 tosbacık dedi: Hocam bende aynı farelerden birini alacağım ROG'un özellikleri daha iyi ama daha pahalı. Ve gladious daha iyi görünüyor ROG kötü tasarımı var bence. Genişletmek için tıkla... Teknik açıdan her türlü g3a daha iyi hocam ASUS'un geri ödeme kampanyasıyla 2000TL'ye falan geliyor o bütçeye çıkılabiliyorsa kesinlikle alınır.
tosbacık dedi: Hocam bende aynı farelerden birini alacağım ROG'un özellikleri daha iyi ama daha pahalı. Ve gladious daha iyi görünüyor ROG kötü tasarımı var bence. Genişletmek için tıkla... Teknik açıdan her türlü g3a daha iyi hocam ASUS'un geri ödeme kampanyasıyla 2000TL'ye falan geliyor o bütçeye çıkılabiliyorsa kesinlikle alınır.
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 31 Ağustos 2024 #5 Bedirhn93 dedi: Teknik açıdan her türlü g3a daha iyi hocam ASUS'un geri ödeme kampanyasıyla 2000TL'ye falan geliyor o bütçeye çıkılabiliyorsa kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Ilgili kampanyayi link atarmisiniz hocam.
Bedirhn93 dedi: Teknik açıdan her türlü g3a daha iyi hocam ASUS'un geri ödeme kampanyasıyla 2000TL'ye falan geliyor o bütçeye çıkılabiliyorsa kesinlikle alınır. Genişletmek için tıkla... Ilgili kampanyayi link atarmisiniz hocam.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #6 ByMalicious dedi: Ilgili kampanyayi link atarmisiniz hocam. Genişletmek için tıkla... ASUS Promotion KAMPANYAYA DAHİL OLAN ASUS ÜRÜNLERİ SATIN ALIMLARINIZDA 30.700 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME ALIN! promotion.asus.com
ByMalicious dedi: Ilgili kampanyayi link atarmisiniz hocam. Genişletmek için tıkla... ASUS Promotion KAMPANYAYA DAHİL OLAN ASUS ÜRÜNLERİ SATIN ALIMLARINIZDA 30.700 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME ALIN! promotion.asus.com
Fyuhh Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 447 Çözümler 1 1 Eylül 2024 #7 Günaydınlar 26.08 tarihinde g3a aldım ve memnunum glorius yerine kesinlikle ASUS, geri ödeme kampanyasınada başvurdum açıklanmasını bekliyorum. Fareyi fazla kullanamadım ama ağırlığı 79 gram ve cidden hafif. Ağırlık dağımı güzel.
Günaydınlar 26.08 tarihinde g3a aldım ve memnunum glorius yerine kesinlikle ASUS, geri ödeme kampanyasınada başvurdum açıklanmasını bekliyorum. Fareyi fazla kullanamadım ama ağırlığı 79 gram ve cidden hafif. Ağırlık dağımı güzel.