Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 17 Haziran 2020 #11 Heπangehensweise dedi: Farklı cihazda denediniz mi? Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir cihazda farklı bir hesapta denedim ve oldu, benim hesabıma borçtan dolayı blok koymuşlar bence.
Heπangehensweise dedi: Farklı cihazda denediniz mi? Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir cihazda farklı bir hesapta denedim ve oldu, benim hesabıma borçtan dolayı blok koymuşlar bence.
Heπangehensweise Picopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 384 17 Haziran 2020 #12 Büyük ihtimalle öyle oldu, sorunun çözüldüğüne sevindim.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 17 Haziran 2020 #13 Heπangehensweise dedi: Büyük ihtimalle öyle oldu, sorunun çözüldüğüne sevindim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Heπangehensweise dedi: Büyük ihtimalle öyle oldu, sorunun çözüldüğüne sevindim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.