totoco Decapat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 56 11 Mayıs 2020 #1 Gleam. IO'daki bir çekilişe 2 farklı hesaptan kayıt yaparsam ban yeme ihtimalim var mı? Bi yerde öyle duymuştum sitenin kendi ayıklama sistemi var vs aynı IP'den iki farklı hesap çekilişe katılınca çekilişten adı siliniyormuş. Doğru mudur?
Gleam. IO'daki bir çekilişe 2 farklı hesaptan kayıt yaparsam ban yeme ihtimalim var mı? Bi yerde öyle duymuştum sitenin kendi ayıklama sistemi var vs aynı IP'den iki farklı hesap çekilişe katılınca çekilişten adı siliniyormuş. Doğru mudur?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #2 Ama neden? Gerek yok buna, bu etik bir durum da değil bence.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.472 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 11 Mayıs 2020 #3 Modemi kapatıp açarsın, üstüne VPN kullanırsın. Sorun olma ihtimalini sıfıra indirirsin demiyorum ama azaltırsın. Zaten kazanma ihtimalin ne ki?
Modemi kapatıp açarsın, üstüne VPN kullanırsın. Sorun olma ihtimalini sıfıra indirirsin demiyorum ama azaltırsın. Zaten kazanma ihtimalin ne ki?
totoco Decapat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 56 11 Mayıs 2020 #4 HABAR dedi: Ama neden? Gerek yok buna, bu etik bir durum da değil bence. Genişletmek için tıkla... bence de değil ama iki gündür o hesabım kesin bir şey kazanacak gibi hissediyorum o yüzden sordum Vavien. dedi: Modemi kapatıp açarsın, üstüne VPN kullanırsın. Sorun olma ihtimalini sıfıra indirirsin demiyorum ama azaltırsın. Zaten kazanma ihtimalin ne ki? Genişletmek için tıkla... Şuan ki hesabım 122 kere katılmış gösteriyor. Diğer hesabı da 122 yapabilirim. Tabii çok fazla katılım var bu kadar şansla bile gelme olasılığı düşük.
HABAR dedi: Ama neden? Gerek yok buna, bu etik bir durum da değil bence. Genişletmek için tıkla... bence de değil ama iki gündür o hesabım kesin bir şey kazanacak gibi hissediyorum o yüzden sordum Vavien. dedi: Modemi kapatıp açarsın, üstüne VPN kullanırsın. Sorun olma ihtimalini sıfıra indirirsin demiyorum ama azaltırsın. Zaten kazanma ihtimalin ne ki? Genişletmek için tıkla... Şuan ki hesabım 122 kere katılmış gösteriyor. Diğer hesabı da 122 yapabilirim. Tabii çok fazla katılım var bu kadar şansla bile gelme olasılığı düşük.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 11 Mayıs 2020 #5 totoco dedi: bence de değil ama iki gündür o hesabım kesin bir şey kazanacak gibi hissediyorum o yüzden sordum Şuan ki hesabım 122 kere katılmış gösteriyor. Diğer hesabı da 122 yapabilirim. Tabii çok fazla katılım var bu kadar şansla bile gelme olasılığı düşük. Genişletmek için tıkla... Yayıncı çekilişi olabilir mi? Eğer oysa zaten çıkma ihtimali var.
totoco dedi: bence de değil ama iki gündür o hesabım kesin bir şey kazanacak gibi hissediyorum o yüzden sordum Şuan ki hesabım 122 kere katılmış gösteriyor. Diğer hesabı da 122 yapabilirim. Tabii çok fazla katılım var bu kadar şansla bile gelme olasılığı düşük. Genişletmek için tıkla... Yayıncı çekilişi olabilir mi? Eğer oysa zaten çıkma ihtimali var.
totoco Decapat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 56 11 Mayıs 2020 #6 teknomi4 dedi: Yayıncı çekilişi olabilir mi? Eğer oysa zaten çıkma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Evet yayıncı çekilişi hatta instagram kullanıyorsanız görmeme ihtimaliniz yok . Ama sanmıyorum bir şey geleceğini.
teknomi4 dedi: Yayıncı çekilişi olabilir mi? Eğer oysa zaten çıkma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Evet yayıncı çekilişi hatta instagram kullanıyorsanız görmeme ihtimaliniz yok . Ama sanmıyorum bir şey geleceğini.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 11 Mayıs 2020 #7 totoco dedi: Evet yayıncı çekilişi hatta Instagram kullanıyorsanız görmeme ihtimaliniz yok . Ama sanmıyorum bir şey geleceğini. Genişletmek için tıkla... Aboneymişsiniz zaten 6K aboneden size ihtimal var zaten çoğunlukla abonelere çıkıyor geçenki çekilişte aynıydı. Sadece 1 kişi abone değildi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2020
totoco dedi: Evet yayıncı çekilişi hatta Instagram kullanıyorsanız görmeme ihtimaliniz yok . Ama sanmıyorum bir şey geleceğini. Genişletmek için tıkla... Aboneymişsiniz zaten 6K aboneden size ihtimal var zaten çoğunlukla abonelere çıkıyor geçenki çekilişte aynıydı. Sadece 1 kişi abone değildi.