bence de değil ama iki gündür o hesabım kesin bir şey kazanacak gibi hissediyorum o yüzden sordumAma neden? Gerek yok buna, bu etik bir durum da değil bence.
Şuan ki hesabım 122 kere katılmış gösteriyor. Diğer hesabı da 122 yapabilirim. Tabii çok fazla katılım var bu kadar şansla bile gelme olasılığı düşük.Modemi kapatıp açarsın, üstüne VPN kullanırsın. Sorun olma ihtimalini sıfıra indirirsin demiyorum ama azaltırsın. Zaten kazanma ihtimalin ne ki?
Yayıncı çekilişi olabilir mi? Eğer oysa zaten çıkma ihtimali var.bence de değil ama iki gündür o hesabım kesin bir şey kazanacak gibi hissediyorum o yüzden sordum
Şuan ki hesabım 122 kere katılmış gösteriyor. Diğer hesabı da 122 yapabilirim. Tabii çok fazla katılım var bu kadar şansla bile gelme olasılığı düşük.
Evet yayıncı çekilişi hatta instagram kullanıyorsanız görmeme ihtimaliniz yokYayıncı çekilişi olabilir mi? Eğer oysa zaten çıkma ihtimali var.
Evet yayıncı çekilişi hatta Instagram kullanıyorsanız görmeme ihtimaliniz yok. Ama sanmıyorum bir şey geleceğini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.