cobanspor Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri/Yazılım Geliştirme 6 Ocak 2025 #1 Hocalarım selamlar. glitch.com sitesinde önemli bir projem var ve 7/24 çalışması gerekiyor. Nasıl uptime yapabilirim?
Hocalarım selamlar. glitch.com sitesinde önemli bir projem var ve 7/24 çalışması gerekiyor. Nasıl uptime yapabilirim?
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 UptimeRobot kullanıyordum bir aralar Discord botu için.
cobanspor Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri/Yazılım Geliştirme 6 Ocak 2025 #3 Megansi dedi: UptimeRobot kullanıyordum bir aralar Discord botu için. Genişletmek için tıkla... glitch.com sitesindeki projelerimi çalıştırır mı?
Megansi dedi: UptimeRobot kullanıyordum bir aralar Discord botu için. Genişletmek için tıkla... glitch.com sitesindeki projelerimi çalıştırır mı?
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 cobanspor dedi: glitch.com sitesindeki projelerimi çalıştırır mı? Genişletmek için tıkla... Glitch üzerinden yapıyodum zaten kullanmayalı baya oldu uptime için herşey var içinde.
cobanspor dedi: glitch.com sitesindeki projelerimi çalıştırır mı? Genişletmek için tıkla... Glitch üzerinden yapıyodum zaten kullanmayalı baya oldu uptime için herşey var içinde.
cobanspor Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri/Yazılım Geliştirme 6 Ocak 2025 #5 Megansi dedi: Glitch üzerinden yapıyodum zaten kullanmayalı baya oldu uptime için herşey var içinde. Genişletmek için tıkla... bende replit sitesi için kullanıyodum uptimerobot'u bakalım şimdi deniyim
Megansi dedi: Glitch üzerinden yapıyodum zaten kullanmayalı baya oldu uptime için herşey var içinde. Genişletmek için tıkla... bende replit sitesi için kullanıyodum uptimerobot'u bakalım şimdi deniyim
wuruthai Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 103 6 Ocak 2025 #6 Hocam glitch dışında bir yere neden taşımıyorsun? Ücretsiz taşıyabileceğin yerler var. Hatta direkt repona bağlayabileceğin ve otomatik olarak deploy olacak güzel ve modern sistemler.
Hocam glitch dışında bir yere neden taşımıyorsun? Ücretsiz taşıyabileceğin yerler var. Hatta direkt repona bağlayabileceğin ve otomatik olarak deploy olacak güzel ve modern sistemler.
cobanspor Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri/Yazılım Geliştirme 6 Ocak 2025 #7 wuruthai dedi: Hocam glitch dışında bir yere neden taşımıyorsun? Ücretsiz taşıyabileceğin yerler var. Genişletmek için tıkla... Hocam örnek verebilir misiniz?
wuruthai dedi: Hocam glitch dışında bir yere neden taşımıyorsun? Ücretsiz taşıyabileceğin yerler var. Genişletmek için tıkla... Hocam örnek verebilir misiniz?
wuruthai Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 103 6 Ocak 2025 #8 Netlify olabilir mesela, 3-4 yıl önce Heroku'da da vardı. Netlify'ı direkt olarak github repona bağlayarak build alabilirsin.
Netlify olabilir mesela, 3-4 yıl önce Heroku'da da vardı. Netlify'ı direkt olarak github repona bağlayarak build alabilirsin.
cobanspor Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri/Yazılım Geliştirme 6 Ocak 2025 #9 wuruthai dedi: Netlify olabilir mesela, 3-4 yıl önce Heroku'da da vardı. Netlify'ı direkt olarak GitHub repona bağlayarak Build alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam teşekkürler.
wuruthai dedi: Netlify olabilir mesela, 3-4 yıl önce Heroku'da da vardı. Netlify'ı direkt olarak GitHub repona bağlayarak Build alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam teşekkürler.