Miraç3212 Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 Merhaba glitchte Discord botu tasarlıyordum, ta ki şu hatayı alana kadar.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 Tırnak, virgül, parantez, köşeli parantez gibi karakterlerden birisini hatalı kullanmışsın veya kullanman gereken yerde kullanmamışsın. SyntaxError: Unexpected token - JavaScript | MDN The JavaScript exceptions "unexpected token" occur when the parser does not see a token it recognizes at the given position, so it cannot make sense of the structure of the program. This might be a simple typo. developer.mozilla.org
Tırnak, virgül, parantez, köşeli parantez gibi karakterlerden birisini hatalı kullanmışsın veya kullanman gereken yerde kullanmamışsın. SyntaxError: Unexpected token - JavaScript | MDN The JavaScript exceptions "unexpected token" occur when the parser does not see a token it recognizes at the given position, so it cannot make sense of the structure of the program. This might be a simple typo. developer.mozilla.org
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Ekim 2023 #3 Syntax hatası. Daha iyi yardım almak istiyorsanız kodunuzu paylaşın.
Miraç3212 Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 Nizel G dedi: Syntax hatası. Daha iyi yardım almak istiyorsanız kodunuzu paylaşın. Genişletmek için tıkla... client.on('message', msg => { if (msg.content === 'naber msg.channel.send('**__ iyi__** @everyone '); ')
Nizel G dedi: Syntax hatası. Daha iyi yardım almak istiyorsanız kodunuzu paylaşın. Genişletmek için tıkla... client.on('message', msg => { if (msg.content === 'naber msg.channel.send('**__ iyi__** @everyone '); ')
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Ekim 2023 #5 @Miraç3212 Şuraya göz atmalısın. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net
@Miraç3212 Şuraya göz atmalısın. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.545 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #6 Miraç3212 dedi: client.on('message', msg => { if (msg.content === 'naber msg.channel.send('**__ iyi__** @everyone '); ') Genişletmek için tıkla... Tırnak işaretleri (‘) çakışıyor. Birini (“) olarak değiştirin.
Miraç3212 dedi: client.on('message', msg => { if (msg.content === 'naber msg.channel.send('**__ iyi__** @everyone '); ') Genişletmek için tıkla... Tırnak işaretleri (‘) çakışıyor. Birini (“) olarak değiştirin.
6 636037 Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 3 Ekim 2023 #7 Miraç3212 dedi: Merhaba glitchte Discord botu tasarlıyordum, ta ki şu hatayı alana kadar. Eki Görüntüle 1964912 Genişletmek için tıkla... "Bu sunucu hacklenmistir kolaydiniz xd"?
Miraç3212 dedi: Merhaba glitchte Discord botu tasarlıyordum, ta ki şu hatayı alana kadar. Eki Görüntüle 1964912 Genişletmek için tıkla... "Bu sunucu hacklenmistir kolaydiniz xd"?
Miraç3212 Femtopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #8 Miraç3212 dedi: Client. On('message', msg => { İf (msg. Content === 'ne haber msg. Channel. Send('**__ iyi__** @everyone: '); ') Genişletmek için tıkla... pottie4r dedi: Tırnak işaretleri (‘) çakışıyor. Birini (“) olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hangileri? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2023
Miraç3212 dedi: Client. On('message', msg => { İf (msg. Content === 'ne haber msg. Channel. Send('**__ iyi__** @everyone: '); ') Genişletmek için tıkla... pottie4r dedi: Tırnak işaretleri (‘) çakışıyor. Birini (“) olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hangileri?