Maxxi Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar Glitch'de bir sitem var ve ben o siteye Yandex verification meta tagı eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar Glitch'de bir sitem var ve ben o siteye Yandex verification meta tagı eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 15 Ocak 2021 #2 Normal kod yazar gibi Glitch'e ekleyeceksiniz.
Maxxi Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 Webcam kullanan insan dedi: Normal kod yazar gibi Glitch'e ekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Glitch de nereye ekleyeceğim? Sitem test.GameSatış.Tk.
Webcam kullanan insan dedi: Normal kod yazar gibi Glitch'e ekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Glitch de nereye ekleyeceğim? Sitem test.GameSatış.Tk.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 15 Ocak 2021 #4 Maxxi dedi: Glitch de nereye ekleyeceğim? Sitem test.GameSatış.Tk. Genişletmek için tıkla... Site bulunamadı. @Berkay Davas hocam yardımcı olabilir belki.
Maxxi dedi: Glitch de nereye ekleyeceğim? Sitem test.GameSatış.Tk. Genişletmek için tıkla... Site bulunamadı. @Berkay Davas hocam yardımcı olabilir belki.
Maxxi Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #5 Sağ olun.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2021 #6 Kodu alıp index.html içindeki head etiketleri içine en sona koyabilirsin.
Maxxi Picopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #7 Berkay Davas dedi: Kodu alıp index.html içindeki head etiketleri içine en sona koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol deneyeceğim.
Berkay Davas dedi: Kodu alıp index.html içindeki head etiketleri içine en sona koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ ol deneyeceğim.