Global garantisi olan ekran kartı markaları nelerdir?

RivRivRiv

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Amazon'da ekran kartı için kampanya kovalıyorum ama bildiğim kadarıyla yurt dışından gelince garantisi olmuyor. Ancak bazı firmaları global garantisi olduğunu duydum. Böyle bir şey var mı? Varsa hangi markaların ekran kartlarında global garanti mevcut?

EVGA,

Global RMA desteği var ürün gelince seri No'su ile sitesine kayıt ediyorsun garanti sürecin başlıyor ürün arızalanırsa sitesinden RMA açıyorsun EVGA Eu'ya (Almanya) gönderiyorsun kargo ücreti gönderen karşılıyor en ucuz PTT ile gider. Ellerine ulaştığında(kaybolmazsa bazen takip sıkıntılı oluyor gümrükte takılıyor bekliyor vs.) Yenisini gönderiyorlar ama ürün bizim gümrükte garantili değişim ürünü olarak sınıflandırılmadığı için ekstra gümrük vergisi de geliyor. Onu da alıcı kimse o karşılıyor. kısacası astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Yurt dışı ürün alacaksanız Amazon Avrupa'dan alın hiç değilse paranız garanti de olsun. Bir şey olursa ürüne, geri gönderdiğinizde stoklarında varsa değiştirir yoksa para iadesi yapar.

Zotac ve Evga diye biliyorum.
Zotacın ürünleri ekstra uygun bir de. Nasıl marklar bu ikisi. İyi midir ekran kartları?
EVGA,

Global RMA desteği var ürün gelince seri No'su ile sitesine kayıt ediyorsun garanti sürecin başlıyor ürün arızalanırsa sitesinden RMA açıyorsun EVGA Eu'ya (Almanya) gönderiyorsun kargo ücreti gönderen karşılıyor en ucuz PTT ile gider. Ellerine ulaştığında(kaybolmazsa bazen takip sıkıntılı oluyor gümrükte takılıyor bekliyor vs.) Yenisini gönderiyorlar ama ürün bizim gümrükte garantili değişim ürünü olarak sınıflandırılmadığı için ekstra gümrük vergisi de geliyor. Onu da alıcı kimse o karşılıyor. kısacası astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Yurt dışı ürün alacaksanız Amazon Avrupa'dan alın hiç değilse paranız garanti de olsun. Bir şey olursa ürüne, geri gönderdiğinizde stoklarında varsa değiştirir yoksa para iadesi yapar.
Yani atıyorum amazon.de den evga almış olsam ve 1 sene sonunda arıza verse amazona teslim edince kontrol edip duruma göre ücretsiz değişiklik mi yapıyorlar?

Zotacın ürünleri ekstra uygun bir de. Nasıl marklar bu ikisi. İyi midir ekran kartları?

Yani atıyorum amazon.de den evga almış olsam ve 1 sene sonunda arıza verse amazona teslim edince kontrol edip duruma göre ücretsiz değişiklik mi yapıyorlar?
Zotac GTX1060 AMP! ile Gigabyte G1 Gaming GTX1060 kullandım. İki kart da aynı frekanslarda aynı sıcaklığı veriyordu. Zotac'da Backplate olmaması ve daha düşük bir soğutma olmasına rağmen. Ben memnun kaldım. Evga ve Zotac'ın RMA sistemleri nasıl çalışıyor bilmiyorum ama bu iki kart üreticisi Global garanti veriyor.
Arıza halinde Amazon değil Evga veya Zotac muhatabın olacak. Ayrıca Amazon.de Türkiye'ya 2 yıl garanti hizmeti veriyor diye hatırlıyorum. Teyit edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı