Ataberk.k Picopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:38 #1 CS:GO kapanmadan önce oynuyordum fakat seçkinim yoktu, şimdi alırsam rozet gelir mi?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.919 Çözümler 2 Yer İzmir Pazar 19:46 #3 Ataberk.k dedi: CS:GO kapanmadan önce oynuyordum fakat seçkinim yoktu, şimdi alırsam rozet gelir mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi gelmez csgo da iken geliyordu. Qwertyq dedi: Gelir. Genişletmek için tıkla... Gelmiyor yanlış bilgi vermeyelim.
Ataberk.k dedi: CS:GO kapanmadan önce oynuyordum fakat seçkinim yoktu, şimdi alırsam rozet gelir mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi gelmez csgo da iken geliyordu. Qwertyq dedi: Gelir. Genişletmek için tıkla... Gelmiyor yanlış bilgi vermeyelim.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:47 #4 LEGEND.35 dedi: Gelmiyor yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Cs go oynamış önceden hesabında gelmesi gerekmiyor mu?
LEGEND.35 dedi: Gelmiyor yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Cs go oynamış önceden hesabında gelmesi gerekmiyor mu?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.919 Çözümler 2 Yer İzmir Pazar 19:47 #5 Qwertyq dedi: Cs go oynamış önceden hesabında gelmesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Csgo var iken geliyordu ancak cs2 ide alırsa gelmiyor benim hesapta gelmedi dilerse deneyebilir gelceğini sanmıyorum.
Qwertyq dedi: Cs go oynamış önceden hesabında gelmesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Csgo var iken geliyordu ancak cs2 ide alırsa gelmiyor benim hesapta gelmedi dilerse deneyebilir gelceğini sanmıyorum.
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:56 #6 LEGEND.35 dedi: Csgo var iken geliyordu ancak cs2 ide alırsa gelmiyor benim hesapta gelmedi dilerse deneyebilir gelceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyormuşum o zaman kusura bakmayın.
LEGEND.35 dedi: Csgo var iken geliyordu ancak cs2 ide alırsa gelmiyor benim hesapta gelmedi dilerse deneyebilir gelceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyormuşum o zaman kusura bakmayın.
LaahM Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 183 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı--> Gainward RTX 2060 6GB Ghost İşlemci--> Ryzen 5 5600 3.5 GHz Soğutucu--> Thermalright Peerless Assassin 120 SE 120mm RAM--> Lexar CO. (2x8) 16 GB 3200 MHz DDR4 SSD--> Western Digital Blue 1 TB PCiE 4.0 Sata-SSD--> Hikvision 512 GB SATA 3.0 Anakart--> Asus TUF B450M Plus-Gaming Cinsiyet Erkek Pazar 19:57 #7 Evet eğer dediğiniz doğru ve önceden CS:GO oynadıysanız, seçkin aldıktan hemen sonra oyuna girip envanterinize girdiğinizde size CS:GO müzik kiti ve "Global Offensive" rozetini verecektir.
Evet eğer dediğiniz doğru ve önceden CS:GO oynadıysanız, seçkin aldıktan hemen sonra oyuna girip envanterinize girdiğinizde size CS:GO müzik kiti ve "Global Offensive" rozetini verecektir.