Global X3 Pro MIUI 13 görünmüyor

LynchTM

Hectopat
Her yerde X3 Pro'ya Android 12 ve MIUI 13 güncellemesinin geldiğini görmekteyim. Fakat benim telefonumda böyle bir güncelleme görünmüyor. Nasıl güncellemeyi yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme in size ota yolu ile gelmesini bekleyebilirsiniz. Beklemek istemiyorsanız telegramdan vb. ota ROM'u bulup gelişmiş güncelleme seçeneklerinden manuel göstererek kurabilirsiniz.

Benim telefonum da Mi 11 Lite Global ROM'du. Güncelleme 15 gün önce gelmişti, ayarlar kısmından indirememiştim. Bu sitedeki listeden güncellemeyi manuel olarak indirip yükledim. Siz de telefona uygun güncelleme paketini indirip manuel olarak deneyebilirsiniz.

Güncelleme in size ota yolu ile gelmesini bekleyebilirsiniz. Beklemek istemiyorsanız telegramdan vb. ota ROM'u bulup gelişmiş güncelleme seçeneklerinden manuel göstererek kurabilirsiniz.
Servis dışı olması ya da İMEİ gibi problemler olur mu?

Servis dışı olması ya da IMEI gibi problemler olur mu?

Hayır, bir sorun olmaz muhtemelen. En azından bende herhangi bir sorun olmadı. Yalnız bana normal update üzerinden gelmişti, otomatik olarak yükleyemediğim için gelen güncellemenin numarasına bakarak aynı güncellemeyi manuel olarak buradan indirim. Listedeki güncelleme paketi size gelecek güncellemenin aynısıdır büyük ihtimalle, bir sorun olmayacaktır.

Peki yaptığınızda bilgileriniz gitti mi? Telefon sıfırlanıyor mu?

Hayır, gitmedi. Her şey tamamen aynı kaldı. Ama ben o şekilde kullanmadım, üstüne hard reset atıp sıfırladım telefonu. Daha stabil kullanım olması açısından.

Tamamdır sağ olun. Tüm verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum size.
Son durum: Güncelleme paketini indirip manuel olarak kurmaya çalıştığımda " Paket doğrulanamadı. USB ile kurunuz " ya da " Resmi olmayan ROM kullanılamaz " gibi hatalar aldım. Kendiliğinden gelmesini beklemem lazım artık ne kadar sürecekse

Son düzenleme:

Demek ki size farklı bir paket ile güncelleme gelecek.

Banada gelmedi yalnız değilsin ama ben bekliyicem yüklemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…