GlobalGPT nedir?

darkhourss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Globalgpt diye bir şey gördüm internette gezinirken. Tüm AI uygulamalarını tek bir abonelik üzerinden sunuyor da, şimdi biz Globalgpt'yi satın aldığımızda örneğin ChatGPT'yi kullanacaksak onun için de abonelik almamız gerekiyor mu? Yoksa sadece Globalgpt'yi almamız yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım en yeni sürümler hariç kullanılabiliyor. Mesela ChatGPT’nin şu anda en güncel sürümü 5.2, ancak onlar anladığım kadarıyla 5.0’ı sunuyor.

Sanırım en yeni sürümler hariç kullanılabiliyor. Mesela ChatGPT'nin şu anda en güncel sürümü 5.2, ancak onlar anladığım kadarıyla 5.0'ı sunuyor.

Ve bu Pro versiyonlarını ücretsiz kullandırıyor değil mi hocam?

Hocam çok özür dilerim o şekilde değilmiş, planların kredileri oluyormuş siz onlara göre kullanabiliyorsunuz.

1766949966358.png

Hocam çok özür dilerim o şekilde değilmiş, planların kredileri oluyormuş siz onlara göre kullanabiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 2630573

Evet hocam. Kredi alınca örneğin Pro versiyonunu aldığımda, herhangi bir AI, uygulamasını otomatik olarak kullanabiliyorum sanırım ayrı para vermiyorum, doğru mudur? Bir de Premiere Pro tarzı video düzenleyebileceğim bir AI uygulaması önerin var mıdır?

Evet hocam kredi alınca örneğin Pro versiyonunu aldığımda, herhangi bir AI, uygulamasını otomatik olarak kullanabiliyorum sanırım ayrı para vermiyorum doğru mudur? Bir de Premiere Pro tarzı video düzenleyebileceğim bir AI uygulaması önerin var mıdır?

Video düzenleme konusunda pek bir bilgim yok. Anladığım kadarı ile otomasyon yapacaksınız krediniz size yetecek ise evet kredi karşılığı o hizmeti kullanabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı