Alp Demir Kilopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 1.274 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 CS 2'de güzel gözüktüğü için 45 dolara GLOCK-18 gamma doppler (phase 2) aldım. Sanırım gereksiz overpay verdim, olması gereken fiyat nedir? Bekletsem değerlenme şansı var mı? 0.1643 float. 4 tane İmperial e-Sport (glitter) stickerli.
CS 2'de güzel gözüktüğü için 45 dolara GLOCK-18 gamma doppler (phase 2) aldım. Sanırım gereksiz overpay verdim, olması gereken fiyat nedir? Bekletsem değerlenme şansı var mı? 0.1643 float. 4 tane İmperial e-Sport (glitter) stickerli.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #2 Pazar fiyatını geçmez diye düşünüyorum.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.421 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 Biraz değerlenbilir ama fazla değerlenmez. Ki ben olsam üstteki 3 çıkartmayı kazıyıp kullanırdım. Güzel skin.
Biraz değerlenbilir ama fazla değerlenmez. Ki ben olsam üstteki 3 çıkartmayı kazıyıp kullanırdım. Güzel skin.
Alp Demir Kilopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 1.274 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #4 mayuice dedi: Pazar fiyatını geçmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Phase 2'ler biraz daha pahalı ama en az 7-8 dolar fazladan ödedim herhalde.
mayuice dedi: Pazar fiyatını geçmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Phase 2'ler biraz daha pahalı ama en az 7-8 dolar fazladan ödedim herhalde.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #5 Ardablm dedi: Biraz değerlenbilir ama fazla değerlenmez. Ki ben olsam üstteki 3 çıkartmayı kazıyıp kullanırdım. Güzel skin. Genişletmek için tıkla... Hocam profil fotoğrafınız çok güzelmiş.
Ardablm dedi: Biraz değerlenbilir ama fazla değerlenmez. Ki ben olsam üstteki 3 çıkartmayı kazıyıp kullanırdım. Güzel skin. Genişletmek için tıkla... Hocam profil fotoğrafınız çok güzelmiş.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.421 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #6 mayuice dedi: Hocam profil fotoğrafınız çok güzelmiş. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sizinki de çok güzelmiş.
mayuice dedi: Hocam profil fotoğrafınız çok güzelmiş. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam sizinki de çok güzelmiş.