Glorios model D vs Attack Shark X3 vs Attack Shark X6

• Konuyu başlatan BkcN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.386
Bütçe
2000
Dongle ile birlikte kaç TL oluyor?

Bazı yorumlarda yanında gönderdikleri söyleniyor 4K için bazı sitelerde olmadığı söyleniyor. Darmoshark modeli için sitedeki fiyatı 519 TL fakat ürün stoklarında şu an bulunmamakta eğer başka dongle ile uyumlu oluyor ise internetten araştırabilirsin bu konu hakkında bir fikrim yok.

Bazı yorumlarda yanında gönderdikleri söyleniyor 4K için bazı sitelerde olmadığı söyleniyor. Darmoshark modeli için sitedeki fiyatı 519 TL fakat ürün stoklarında şu an bulunmamakta eğer başka dongle ile uyumlu oluyor ise internetten araştırabilirsin bu konu hakkında bir fikrim yok.
Dareu A950 Pro en mantıklı opsiyon bence. Dongle içinde 2k'ya denk geliyor. Eğer bütçeniz yetiyorsa a950 pro magnezyum da alabilirsiniz. 10'unda maaşım yatıyor bende aynı mouseu alıcam.

Sen bana A950'yi öneren değil misin? Burda da onu önerseydin ya :D

Dareu A950 Pro en mantıklı opsiyon bence. Dongle içinde 2K'ya denk geliyor. Eğer bütçeniz yetiyorsa A950 Pro magnezyum da alabilirsiniz. 10'unda maaşım yatıyor bende aynı fareyi alacağım.

Sen bana A950'yi öneren değil misin? Burada da onu önerseydin ya :D

Normalde benim istediğim mouse dareu A950 Pro zaten ama satışını sadece connectgame yaptığı için güvenemiyorum Trendyol'da sattığı şeyin aynısını sitesinde yarı fiyatına sattığı oluyor güvenemiyorum evet ürünüm teslim edilebilir ama ürün kusurlu çıkarsa kendilerine ulaşmak neredeyse imkansızmış internette firma hakkında 1 tane olumlu yorum duymadım o yüzden daha güvenilir bir satıcıya yönelmek zorundayım.

Evet doğru söylüyorsunuz bende pek olumlu yorun görmedim. Tamamen şans meselesi. Ancak yine de riske girilebilir bence.

Hocam tekrardan rahatsız ettim ama şunu belirtmemiştim ellerim çok büyük değil hemen hemen 18cm falan denk geliyor önerdiğin mouse sanırım büyük mouse seven kullanıcılar arasında daha pöpüler

Aralarında en iyisi ve boyut olarak en küçük model hangisidir ölçüler belirtilmiş fakat gene de sorayım dedim.

Hocam tekrardan rahatsız ettim ama şunu belirtmemiştim ellerim çok büyük değil hemen hemen 18cm falan denk geliyor önerdiğin mouse sanırım büyük mouse seven kullanıcılar arasında daha pöpüler

Aralarında en iyisi ve boyut olarak en küçük model hangisidir ölçüler belirtilmiş fakat gene de sorayım dedim.
1725578111172.png

İçlerinde M3 pro açık ara farkla en büyükleri daha sonra M3S pro ve Dareu A950 Pro neredeyse şekil olarak ve boyut olarak birbirlerine çok yakınlar zaten.

Eki Görüntüle 2303938
İçlerinde M3 Pro açık ara farkla en büyükleri daha sonra m3s Pro ve dareu A950 Pro neredeyse şekil olarak ve boyut olarak birbirlerine çok yakınlar zaten.

Milimler bile önemli bence Mouse'ta sanırım o yüzden m3s Pro veya connectgame güvenip dareu söyleyeceğim tekrardan yardımın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı