DMN
Decapat
2400TL oluyor.Dongle ile birlikte kaç tl oluyor?
2400TL oluyor.Dongle ile birlikte kaç tl oluyor?
Dongle ile birlikte kaç TL oluyor?
Dareu A950 Pro en mantıklı opsiyon bence. Dongle içinde 2k'ya denk geliyor. Eğer bütçeniz yetiyorsa a950 pro magnezyum da alabilirsiniz. 10'unda maaşım yatıyor bende aynı mouseu alıcam.Bazı yorumlarda yanında gönderdikleri söyleniyor 4K için bazı sitelerde olmadığı söyleniyor. Darmoshark modeli için sitedeki fiyatı 519 TL fakat ürün stoklarında şu an bulunmamakta eğer başka dongle ile uyumlu oluyor ise internetten araştırabilirsin bu konu hakkında bir fikrim yok.
Sen bana A950'yi öneren değil misin? Burda da onu önerseydin ya2400TL oluyor.
Dareu A950 Pro en mantıklı opsiyon bence. Dongle içinde 2K'ya denk geliyor. Eğer bütçeniz yetiyorsa A950 Pro magnezyum da alabilirsiniz. 10'unda maaşım yatıyor bende aynı fareyi alacağım.
Sen bana A950'yi öneren değil misin? Burada da onu önerseydin ya![]()
Evet doğru söylüyorsunuz bende pek olumlu yorun görmedim. Tamamen şans meselesi. Ancak yine de riske girilebilir bence.
Siz bilirsiniz hocam. Şimdiden hayırlı olsun o halde.Darmoshark M3 Pro modelini biraz inceledimde riskli şekilde dareu A950 Pro almaktansa güvenilir olanı almak daha mantıklı bence.
2400TL oluyor.
Hocam tekrardan rahatsız ettim ama şunu belirtmemiştim ellerim çok büyük değil hemen hemen 18cm falan denk geliyor önerdiğin mouse sanırım büyük mouse seven kullanıcılar arasında daha pöpüler
![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
![]()
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Aralarında en iyisi ve boyut olarak en küçük model hangisidir ölçüler belirtilmiş fakat gene de sorayım dedim.
Eki Görüntüle 2303938
İçlerinde M3 Pro açık ara farkla en büyükleri daha sonra m3s Pro ve dareu A950 Pro neredeyse şekil olarak ve boyut olarak birbirlerine çok yakınlar zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.