Glorious Element Ice alınır mı?

void16

Centipat
Daha fazla  
Glorious Element Ice nasıl bir mouse pad, kullanan var mı? Speed olarak nasıl? Fiyat olarak arada devasa fark olsa da Wraith spirit of aim Speed model ile arasında çok var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith ile arasında kat kat fark var, kıyaslamak hata olur, fiyatından ötürü alınır.

Fiyatına göre nasıl sizce? İnternette Türkçe incelemesini bulamadım.

Geçen forumda bir arkadaş 3 kere iade edip yenisini almış ve gelen ürünlerin hep sorunlu olduğunu söylemişti, fiyatı bu sebepten ötürü de olabilir bilemiyorum, bütçe belirtirseniz yardımcı olurum.

Geçen forumda bir arkadaş 3 kere iade edip yenisini almış ve gelen ürünlerin hep sorunlu olduğunu söylemişti, fiyatı bu sebepten ötürü de olabilir bilemiyorum, bütçe belirtirseniz yardımcı olurum.

Bütçem mouse + mouse pad 5000TL ama şu anda pek mouse alasım yok. Halihazırda Logitech G305 kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok ama mouse pad almayı düşünüyorum aklımda Wraith spirit of aim Speed modeli var. Belki xraypad Obsidian dot skatezde alabilirim mouse pad ile beraber.

Obsidian dot skatez orta hız seviyesinde, jade ondan daha hızlı, farenin uçmasını isterseniz de meteorite glass derim, mouse pad için farklı seçenekler isterseniz xraypad ve esptiger markalarına bakabilirsiniz.

Obsidian dot skatez orta hız seviyesinde, jade ondan daha hızlı, farenin uçmasını isterseniz de meteorite glass derim, mouse pad için farklı seçenekler isterseniz xraypad ve esptiger markalarına bakabilirsiniz.

Esptiger snow mouse skates ile X-raypad Obsidian dot skates arasında kaldım. Hangisi daha uzun ömürlü. Ve daha hızlı.

Tamamdır. Önerilerin için teşekkürler.

Son düzenleme:
Esptiger snow mouse skates ile X-raypad Obsidian dot skates arasında kaldım. Hangisi daha uzun ömürlü. Ve daha hızlı.

QCK+ large ve jade skates kullanıyorum gayet memnunum, esptiger skates hakkında bir fikrim yok, ancak fazla takılmayın derim, skates konusunda iki marka da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…