Glorious fox Switch alınır mı?

Hypn0s

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dısında çok popüler olan bu marka fiyat performans açısından bayağı iyi Türkiye'ye de yeni yeni giriyor. Ben de beyaz ekipman aşığı olarak almayı düşünüyorum fakat Türkiye icerisinden almak istersem sadece Glorious'un kendi ürettiği fox Switch'ler var. Fabrikandan yağlanmış olarak gelen Switch'ler linear yapıda. Ama en sevdigim Switch modeli olan Brown'u yurt disindan 500 TL fark koyarak alabiliyorum. Sizce bu fox Switch sorun çıkarır mi pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkiye'ye yeni yeni giriyor dedigin 2019'dan beri var zaten. Once QP getirmisti sonrasinda devam ettirmediler nedense ve connectgame getirmeye basladi sonrasinda da. Su an farkli bir firma daha getiriyor yanlis hatirlmiyorsam Ducky ile birlikte bunlari.

Bunun eski versiyonunun barebone halini alip kendi keycaplerim ve farkli switchlerle kullandim baya bir sure. Bu versiyon eskisiyle hala ayniysa stok hali icin beklentiniz cok yuksek olmasin. Ozellikle stabilizerler modlamadan once baya kotu oluyor. Eski versiyon modlamaya uygun bir modeldi ama ugrasmak gerekiyordu baya. Fiyat olarak fena degil bence yine de.

Ek olarak, Fox switchler linear switch, brown switchler ise tactile switch. Basim hissi olarak farkli turler. Linear switchlerde tactile switchlerde oldugu gibi fiziksel bir geri bildirim bulunmuyor.

Son düzenleme:
Yurt dısında çok popüler olan bu marka fiyat performans açısından bayağı iyi Türkiye'ye de yeni yeni giriyor. Ben de beyaz ekipman aşığı olarak almayı düşünüyorum fakat Türkiye icerisinden almak istersem sadece Glorious'un kendi ürettiği fox Switch'ler var. Fabrikandan yağlanmış olarak gelen Switch'ler linear yapıda. Ama en sevdigim Switch modeli olan Brown'u yurt disindan 500 TL fark koyarak alabiliyorum. Sizce bu fox Switch sorun çıkarır mi pişman olur muyum?

Şu an Glorious GMMK 2'yi kullanıyorum yazım hissi ve sesi çok güzel ilk gmmk serisine göre çok daha gelişmiş. Ayrıca kasası 900 grama yakın yüzde 65 boyutuna göre rakiplerine nazaran ağır bir klavye. Ve diğer arkadaşın yazdığı gibi stabilizerler lube siz gelmiyor stabilizerler de fabrikadan lubed geliyor

Öncelikle deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. Şahsen tactile swtichleri tercih ederim ama fox Switch red Switch'den çok bir farklı değilse sorun etmem.

Şu an Glorious gmmk 2'yi kullanıyorum yazım hissi ve sesi çok güzel ilk gmmk serisine göre çok daha gelişmiş. Ayrıca kasası 900 grama yakın yüzde 65 boyutuna göre rakiplerine nazaran ağır bir klavye. Ve diğer arkadaşın yazdığı gibi stabilizerler lube siz gelmiyor stabilizerler de fabrikadan lubed geliyor.

Sizin Switch modeliniz nedir? Eğer fox ise deneğimlerinizi aktarır mısınız?

Öncelikle deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. Şahsen tactile swtichleri tercih ederim ama fox Switch red Switch'den çok bir farklı değilse sorun etmem.

Sizin Switch modeliniz nedir? Eğer fox ise deneğimlerinizi aktarır mısınız?
tuşlar fabrikadan pre lubed geldiği için rahatsız edici bir ses çıkartmıyor sadece space bar ın stabilizerlerine çokaz daha lube olurmuş ama zaten bunu kendim de ilerleyen zamanlarda yapabilirim . deneyim olarak tatmin edici switchler

Razer blackwidowdan gmmk2 ye geçtim kafam rahatladı. Çok sessiz ve geribildirimsiz olduğu için çıt sesi gelmiyor. Şimdilik yeni aldım ses ve alan kaplaması bakımından çok rahatladım. Öneririm kaliteli sğır bir yapısı var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı