ygtefeylmz Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #11 Reasonn dedi: Evet aynı satıcıdan aldım Pazarama üzerinden. Genişletmek için tıkla... Sizin klavyeniz bende...
Reasonn dedi: Evet aynı satıcıdan aldım Pazarama üzerinden. Genişletmek için tıkla... Sizin klavyeniz bende...
Reasonn Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #12 Sanmıyorum hocam aynı ürün olduğunu. Sticker daha önce açılmış gibi miydi?
ygtefeylmz Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #13 Reasonn dedi: Sanmıyorum hocam aynı ürün olduğunu. Sticker daha önce açılmış gibi miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam Rize'de mi oturuyorsunuz? İçinde bir fiş var Discord'unuz varsa lütfen konuşalım bir.
Reasonn dedi: Sanmıyorum hocam aynı ürün olduğunu. Sticker daha önce açılmış gibi miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam Rize'de mi oturuyorsunuz? İçinde bir fiş var Discord'unuz varsa lütfen konuşalım bir.
Reasonn Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #14 Rize'de çalışıyorum
ygtefeylmz Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #15 Reasonn dedi: Rize'de çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam klavye sizin. Pazarama fişi var ve adres Rize.
Reasonn dedi: Rize'de çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam klavye sizin. Pazarama fişi var ve adres Rize.
Reasonn Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #16 Şaka gibi firma gerçekten kutuya dahi bakmamışlar.
ygtefeylmz Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #17 Reasonn dedi: Şaka gibi firma gerçekten kutuya dahi bakmamışlar. Genişletmek için tıkla... Cidden şaka gibi rezillik ya.
Reasonn dedi: Şaka gibi firma gerçekten kutuya dahi bakmamışlar. Genişletmek için tıkla... Cidden şaka gibi rezillik ya.
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #18 ygtefeylmz dedi: Hocam Rize'de mi oturuyorsunuz? İçinde bir fiş var Discord'unuz varsa lütfen konuşalım bir. Genişletmek için tıkla... Reasonn dedi: Rize'de çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Denk gelen olaya bak ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum . İsteseniz denk getiremezsiniz.
ygtefeylmz dedi: Hocam Rize'de mi oturuyorsunuz? İçinde bir fiş var Discord'unuz varsa lütfen konuşalım bir. Genişletmek için tıkla... Reasonn dedi: Rize'de çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Denk gelen olaya bak ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum . İsteseniz denk getiremezsiniz.
ygtefeylmz Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 63 Yer Türkiye İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #19 Hyperciaa dedi: Denk gelen olaya bak ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum . İsteseniz denk getiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Cidden milyonda bir olacak olay şimdi iade işlemlerine başladım klavyenin.
Hyperciaa dedi: Denk gelen olaya bak ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum . İsteseniz denk getiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Cidden milyonda bir olacak olay şimdi iade işlemlerine başladım klavyenin.
Reasonn Kilopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 165 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #20 İade et hocam o satıcıdan alışveriş yapılmazmış onu anladık.