Glorious GMMK 3 nasıldır?

efeyakn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu ürünü çok beğendim, almak istiyorum fakat araştırırken çok absürt özelliklerle karşılaştım. 1 milyar kombinasyonu olduğunu, farklı switchler takılabileceğini öğrendim ama anlamadığım şey; bu klavye red switch mi, blue switch mi, yazılımı var mı, ışıklarını değiştirebiliyor muyum ve en önemlisi parasına değer mi? Görüntü olarak çok beğendim, yardımcı olursanız sevinirim. Linki de bıraktım:Klavye link

Yazılım olarak Glorious Core var, buradan RGB ışıklarını değiştirebiliyor, makrolar ayarlayabiliyorsun. Işık efektleri oldukça detaylı ve özelleştirilebilir. Görüntüsü ve özellikleri hoşuna gittiyse, switchleri istediğin gibi değiştirebilmen büyük avantaj, yazılımı var ve ışık kontrolü var. Parasına değer mi sorusu biraz senin beklentine bağlı ama genel olarak iyidir.

Merhaba. Bu ürünü çok beğendim, almak istiyorum fakat araştırırken çok absürt özelliklerle karşılaştım. 1 milyar kombinasyonu olduğunu, farklı switchler takılabileceğini öğrendim ama anlamadığım şey; bu klavye red switch mi, blue switch mi, yazılımı var mı, ışıklarını değiştirebiliyor muyum ve en önemlisi parasına değer mi? Görüntü olarak çok beğendim, yardımcı olursanız sevinirim. Linki de bıraktım:Klavye link
O fiyat bandindaki Logitech , Razer , SteelSeries klavyelerinden çok daha iyidir büyük marka istiyorsanız alinabilir fakat ben Wraith w75 alırdım.

O fiyat bandindaki Logitech, Razer, SteelSeries klavyelerinden çok daha iyidir büyük marka istiyorsanız alinabilir fakat ben Wraith W75 alırdım.

GMMK 3, Logitech, Razer, SteelSeries gibi büyük markaların aynı fiyat bandındaki modellerinden genelde daha özelleştirilebilir ve kaliteli. Ama ben de Wraith W75 tercih ederim; malzeme kalitesi ve his olarak biraz daha sağlam.

Yazılımı bozuk diye biliyorum. Düzeldi mi bilgisi olan var mı? Hatta canlı videoda yazılımının çalışmadığı klavyeye etki etmediği her şeyi klavyeden yapmak zorunda kaldığı ile ilgili video ve yorumlar var.

Glorious GMMK 3 HE kullanıyorum. Özellik olarak 8000 hz giriş gecikmesi 0ms rapit trigger açık değerleri dde 0.6 mm de ayarlardım. Dokunmatik gibi kullanıyorum hosuma gitti. RGB ayarı ya sorunlu yada ben yapamadım o kısımı çözemedim. Öncesinde razer blackwidow kullanıyordum. Ondan sonra sessiz bir klavye tuş sesleri de hoşuma gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı